Tarih: 01.01.0001 00:00 239

Şanlıurfa'da trafik kazası 1 ölü 7 yaralı

Şanlıurfa’da bir alış-veriş merkezine ait servis minibüsünün devrilmesi sonucu 7 kişi yaralandı, 1 kişi hayatını kaybetti. Kaza sonrası karayolu savaş alanına döndü.

Şanlıurfa

Mehmet Kurt'un haberi

Kaza saat 23.00 sıralarında yaşandı.  Evren Sanayi Sitesi istikametinden şehir merkezine gelmekte olan Mustafa Hakkı Demir yönetimindeki 63 ZT 451 plakalı araç henüz tespit edilemeyen bir sebeple önce bariyerlere sürtündü, ardından taklalar atarak yan yattı.  Kaza sonrası aracın birçok parçası onlarca metre öteden toplandı. Olayın Balıklıgöl Devlet Hastanesi’ne yakınlığı sebebiyle, yaralılar kısa sürede ambulanslarla acil servise ulaştırıldı.

1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Burada tedavi altına alınan yaralılardan durumu ağır olanlar yoğun bakım ünitelerine alındı. Tüm müdahalelere rağmen hayata döndürülemeyen Mustafa Polat (29) ise yaşamını yitirdi. Polat’ın cenazesi Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

YARALI YAKINLARI HASTANEYE KOŞTU

Kazayı duyan yaralılar; İbrahim Harputlu (27), Bereket Tumbul (25), Süleyman Çelik (22), Müslüm Abul (21), araç sürücüsü Mustafa Hakkı Demir (30), Tuba Gök (19) ve İbarhim Aslan’ın (22) yakınları hastaneye akın etti. Emniyet güçleri yoğunluk nedeniyle hastane içi ve çevresinde yoğun güvenlik önlemleri aldı. Öte yandan kaza bölgesinde yol ortasında yan yatmış vaziyette duran enkazın  yeni bir faciaya sebebiyet vermemesi açsından ekipler çalışmalarını bu noktada yoğunlaştırdı.

8’İNCİ YARALI ARANDI

Bu sırada gelen 8’inci yaralının kayıp olduğu bilgisi ekipleri araç parçalarının dağıldığı alanlarda yaralı aramaya şevketti. Uzun süre yaralı arayan ekipler daha sonra gelen bilginin yanlış olduğunun anlaşılması ile arama çalışmalarını sonlandırdı.

KAZA ÜSTÜNE KAZA

Karayolunda çalışmalar sürerken bu kez hızını alamayan bir kamyon arkadan bir başka araca çarptı. Her iki araçta da maddi hasar oluştu.  Çalışmalar nedeniyle karayolunda ulaşım uzun süre denetimli olarak verildi.  Bölgeye sevkedilen itfaiye ekipleri araçlarda olası bir alev alma ihtimaline karşın hazır bekletildi.  Olay yeri inceleme çalışmalarının tamamlanmasının ardından yolda temizlik çalışmaları yapıldı. Ardından trafik akışı normale döndü.

sanliurfa.com

Kaynak : haber7.com


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.