Tarih: 01.01.0001 00:00 352

Şimçdi Yardım Zamanı

Beylikdüzü Belediyesi, Van’da yaşanan 7.2 şiddetindeki depremin ardından Kızılay’a destek oluyor. Van’a gönderilmek üzere çalışma başlatan belediye, vatandaşlardan gelen malzemeleri toplamaya başladı.

Şimçdi Yardım Zamanı
Beylikdüzü Belediyesi, 7.2 şiddetindeki Van depreminin ardından çalışma başlattı. Belediye Başkanı Yusuf Uzun’un talimatıyla başlatılan çalışma, Sosyal Yardım Bürosu ekipleri tarafından organize ediliyor. Beylikdüzü halkının yaptığı yardımlar arasında tekerlekli sandalye bile var. Belediye ekiplerini arayarak evlerindeki malzemeleri teslim eden vatandaşlar, yardımların bir an önce bölgeye ulaştırılması için herkesin bu konuda seferber olması gerektiğini dile getirdiler. Sosyal Yardım Bürosu ekipleri, telefonla arayan vatandaşların evlerine tek tek giderek yardımları topluyor. Toplanan yardımlarsa kısa süre içerisinde Kızılay’a teslim edilecek. Yardımda bulunmak isteyen vatandaşlar, Gürpınar’daki Beylikdüzü Belediyesi Ek Hizmet binasına malzemeleri getirebilir veya 0 212 880 53 00 numaralı telefondan belediye ekiplerini çağırarak yardım malzemelerini kapılarından verebilir.
 
Başkan Uzun: Şimdi yardım vakti
 
Yardımların hızlı bir şekilde toplanıp Kızılay’a teslim edileceğini dile getiren Belediye Başkanı Yusuf Uzun, “Vatandaşlarımız müthiş bir şekilde organize olmuş durumda. Yardım çalışmalarını başlattığımız andan itibaren belediyemizin telefonları kilitlendi. Ekiplerimiz bütün gayretleri ile yardımları topluyorlar. Yardım malzemelerinin bir an önce Van’daki kardeşlerimize ulaşması için hepsini Kızılay’a teslim edeceğiz” dedi.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.