Tarih: 01.01.0001 00:00 1368

DANS BİR TUTKUDUR SADECE IŞIĞINIZI TAKİP EDİN

Beylikdüzü Folklor Eğitim Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı İslam Eler, Beylikdüzü’nde açtığı sanat merkezinde Dönem kayıtlarının başladığını ve Dans’a olan ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

DANS BİR TUTKUDUR SADECE IŞIĞINIZI TAKİP EDİN
Dönem kayıtlarının başladığına değinen Eler; “ Branşlarımız, Bale, Oryantal, Zumba, halk dansları, Kafkas, balkanlar, Karadeniz, halaylar, zeybekler, MODERN DANSLAR, hip-hop, bellt dance, çocuk dansları, dans yarışmalarına hazırlık, SOSYAL LATİN DANSLARI, salsa, bachata, chacha, rumba afro, SPORTİF LATİN DANSLARI, paso doble, cha cha cha, rumba, jive, samba, STANDART DANSLAR, arjantin tango, Flamenko, swing, rock'n roll, düğün dansları, TİYATRO, ŞAN DERSLERİ, TÜRK HALK MÜZİĞİ KOROSU, ENSTRÜMAN KURSLARI, keman, gitar, piyano-org, balgama, ud, GÜZEL DANSLAR, resim kara kalem- yaglı boya, seramik, cam, heykel, SPORTİF AKTİVİTELER, patates, taekwondo, EL SANATLARI, ahşap boyama, takı tasarımı, SANTRANC olarak derslerimiz başlamıştır.
Eler; “ İçinizde ne varsa dans ederek dışa vurabilirsiniz.dans etmek özgürlüğe giden yolun ilk adımıdır. Müzik ve dans insan'a hayat verir, damarlardan akan kan gibi.  Yaşamak sanat ve dans ile güzelleşir. İlk insanlar konuşmayı keşfetmeden önce duygu ve düşüncelerini dans ederek ifade etmislerdir.Dans etmek aslında insanlarin doğasında vardır.  Eğer sanata ve dansa ilğiniz varsa mutlaka biryerde onu arıyorsunuz demektir yada o sizi” diyerek Beylikdüzü Sanatseverlerini Dansın büyüsünde buluşmaya davet etti.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.