GÜNCEL 31.10.2011 15:24:04 179 0

Kamalak'tan muhtarlara anayasa mektubu

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, ülkedeki tüm muhtarlara ayda bir mektup göndererek, ülkenin sorunlarını paylaşacak.

Kamalak

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Kamalak ilk mektubunda muhtarlardan, anayasa çalışmaları konusunda görüş ve düşüncelerini istedi.

Mektupta telefon numaralarını da paylaşan Kamalak, muhtarların her türlü sorun ve talebinin takipçisi olacağının sözünü verdi.

Kamalak, muhtarları ve ailelerini öncelikle selamlayıp, sağlık, huzur ve mutluluklar dileyerek başladığı mektubunda, ''Değerli Muhtarım: Bu milletin gerçek temsilcisi sizlersiniz. Mahalledeki yoksulu, açı, muhtacı önce siz görürsünüz. Dara düşen, başı sıkışan önce sizin kapınızı çalar, önce sizden medet umar. Bu yüzden Muhtarlık görevi demokrasinin en zorlu ama en kutsal görevlerinden biridir'' ifadelerine yer verdi.

Muhtarların bu önemli görevi her türlü sıkıntı ve imkansızlığa rağmen yerine getirmeye çalıştığını bildiklerini belirten Kamalak, mektubunda şu ifadeleri kullandı:

''Gösterdiğiniz fedakarlık gerçekten her türlü takdirin üzerindedir. Size milletimiz adına bir kez daha teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Hepimiz aynı bahçenin çiçekleri, aynı milletin evlatlarıyız. Doğusundan, batısına, kuzeyinden, güneyine, bu güzel vatan bizim. Hizmet bekleyen her köy, her mahalle, her bucak bizim. Hepimizin ortak gayesi bu aziz millete hizmet etmek ve Cenab-ı Allah'ın rızasını kazanmaktır.''

Kamalak, mektubunda Türkiye'nin yeni bir Anayasa sürecine girdiğine de dikkati çekerek, ''Bizce Yeni Anayasa örnek alan değil, örnek olan bir Anayasa olmalıdır. Milletimizin inancına, tarihine, değerlerine uygun olmalıdır. Çünkü bizim medeniyetimiz batı medeniyetinden daha üstün, bizim tarihimiz batı tarihinden daha şanlı, bizim hukuk anlayışımız batının hukuk anlayışından çok daha adildir. Tarih bu iddialarımızın şahididir. AB bir perdedir. O perdeyi araladığımızda altından Haçlı Birliği çıkar. Haçlı Birliği, aziz milletimizi Anadolu'dan atmak için üç asırdan bu yana seferler düzenleyen birliğin adı değil mi?'' görüşünü savundu.

''Bu ülkenin kurtuluşu Avrupa'da değil, sendedir, senin desteğinle kurulacak olan İslam Birliğindedir. D-8'lerle İslam Birliğinin temeli atılmıştır. Bu temelin yükselmesi, İslam Birliğinin tamamlanması senin elindedir. Emin ol, sen olmazsan bu muhteşem yapı eksik kalır'' diyen Kamalak, şunları kaydetti:

''Değerli muhtarım; biz Milli Görüş olarak, 42 yıldır yaşanabilir bir Türkiye'nin mücadelesini veriyoruz. Bu hedefin en önemli adımı; 'Yaşanabilir Köyler', 'Yaşanabilir Mahalleler' oluşturmak, yani yeniden büyük Türkiye kurmaktır. Bu yüzden çalışmalarınızı çok önemsiyor, her türlü sorun ve talebinizde yanınızda olduğumu bilmenizi istiyorum.''

Kamalak, ayrıca muhtarların Kurban Bayramlarını da tebrik etti.

Kaynak : haber7.com


Anahtar Kelimeler:

12 Vali Müfettişlik Görevine Getirildi

Beslenme Saati Uygulamasında Dördüncü Dönem Başladı

EKREM PAMUK'TAN TEPKİ

Turhan Çömez'den Çarpıcı Açıklamalar

MHP’DEN YENİ YEMİN POLEMİKLERİNE YANIT…

Damat'tan Balcıoğlu'nun İddialarına Yanıt

Bakan Güler'den Kazakistan'a Ziyaret

Törene Üst Düzey Katılım

Rektör Prof. Dr. Altun’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Güzide Gençlik Merkezi'nde Yeni Dönem Başladı

Girişim Sermayesi Yatırım Fonu Onaylandı

Pakistan Büyükelçiliği Ankara'da Mango Tadımı Etkinliği Düzenledi

Bağcılar’da Bağ Bozumu Zamanı

Saniye Caran’a iade-i ziyaret

Yeniden Refahlı Milletvekili Bekin'den 'ekümenik' Eleştiri!


Balıkçı Kenan’ın Öncülüğünde Deniz Canlıları Müzesi 52. Yılını Kutladı

Türkiye’nin Cilt Sağlığına Acil Doktor İhtiyacı Var

185 MİLYAR LİRA EKONOMİYE GERİ KAZANDIRILDI

İtfaiye Haftası Coşkuyla Kutlandı

Gençlere Eğitim Destek Paketi

Erdoğan'dan Küresel İnovasyon Göstergeleri Raporu'na Destek Mesajı

Emrah, özel uçakla dünya turuna çıkıyor!

9 Akademisyen, Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesinde

Turizmin varış noktası: “Müze” 

İklim Değişikliği ve Enerji Yönetimi Hamlesi

Türkiye Bilişim Ödülleri Ankara’da Sahiplerini Buldu

Bu Festivalde Herkes Aradığını Bulacak

Ahilik Haftası’nda Coşkulu Katılım: Başkan Çalık, Esnaflara Ödüllerini Takdim Etti

Küpeli'den Dağ'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Halkın Sesine Kulak Verdi! Şantiye Projesinden Geri Adım Attı

TYBB’den Vali Yunus Sezer’e Ziyaret

Gıda sektöründe 250’yi aşkın alıcı Bursalı firmalarla buluştu

Artar; Kalıcı ve Uzun Soluklu Projeler Yapacağız...

Ahilik Kültürüne Davet...

Kel Aliço Pehlivan Güreşleri Ağası Oğuz Erdinç oldu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.