Tarih: 01.01.0001 00:00 147

Marmaris'te deniz keyfi sürüyor

Marmaris'te hafta sonu hava sıcaklığı 25 derece dolayında seyrederken, sıcak havayı fırsat bilen vatandaşlar sezonun son deniz keyfini çıkarmaya başladı.

Marmaris

Marmaris sahilinde hala yerli ve yabancı vatandaşlar kış güneşinin tadını çıkarırken, gençler ise 2011 yılının son deniz keyfini çıkarıyor. Tekne turlarının hala revaçta olduğu Marmaris’te, özellikle üniversite gençleri ve yabancı turistler tekne turlarının önemli müşterileri arasında yer alıyor.

Muğla Üniversitesi öğrencisi Gamze Erdem, hafta sonunu denize girerek geçiren isimlerden birisi olurken, deniz suyu sıcaklığının Ekim sonu olmasın rağmen 20 derece dolayında olduğunu söyledi. Erdem, “Muğla Üniversitesi öğrencisiyim. Hafta sonunu Marmaris’te denize girerek değerlendirdik arkadaşlarla. Kasım ayına bir gün kala deniz suyu hala sıcak. Türkiye’nin birçok bölgesi soğuk kış şartları ile mücadele ederken, Marmaris’te yazdan kalma günler yaşıyoruz” dedi.

Kaynak : haber7.com


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.