Tarih: 01.01.0001 00:00 284

TEŞKİLATTA COŞKULU BAYRAMLAŞMA

AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı, bayramın 2. günü ilçe binasında bayramlaştı. Bayramlaşmaya Bölge Milletvekili Prof.Dr. Mustafa Şentop ile teşkilatın her dönemi ve her kademesinden yöneticiler ve partililer katıldı.

TEŞKİLATTA COŞKULU BAYRAMLAŞMA
AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı, bayramın 2. günü ilçe binasında bayramlaştı. AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen bayramlaşmaya AK Parti Bölge Milletvekili Prof.Dr. Mustafa Şentop, Silivri eski Belediye Başkanı, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Turan, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi İlham Kahraman, teşkilatın her dönemi ve her kademesinden yöneticiler ve partililer katıldı. Çok sayıda partilinin akın ettiği teşkilattaki bayramlaşma coşku içinde gerçekleştirildi.

    Bayramlaşmada AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, AK Parti İstanbul İl
Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Turan ve İlham Kahraman, partililere hitap ederek bayram mesajlarını sundu. Bayramlaşmada konuşan AK Parti Bölge Milletvekili Prof.Dr. Mustafa Şentop, Silivri Belediyesi’nin düzenlediği “Nasıl bir anayasa?” konulu panele davet edildiğini ancak Uzlaşma Komisyonu Üyeleri’nin bu tür toplantılara katılmama yönündeki prensip kararı doğrultusunda katılmadığını açıkladı.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.