Tarih: 01.01.0001 00:00 397

Bağcılar’da bayramlaşma coşkusu…

Bağcılar Belediyesi Halk Sarayı’nda Bayramlaşma programı düzenlendi. Programa, AK Parti İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık, Bağcılar Kaymakamı Veysel Yurdakul ve Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı olmak üzere çok say

Bağcılar’da bayramlaşma coşkusu…
Bağcılar’da Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi. Bağcılar Belediyesi Halk Sarayı’nda gerçekleştirilen programa AK Parti İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık, Bağcılar Kaymakamı Veysel Yurdakul, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, partilerin siyasi temsilcileri, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.
Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı yaptığı konuşmada, Kurban Bayramı’nın huzur içerisinde geçirilmesini dileğinde bulundu ve “Tüm hemşehrilerimizin Kurban Bayramı’nı kutluyorum” dedi.
Feyzullah Kıyıklık ve Veysel Yurdakul başta olmak üzere söz alan diğer katılımcılar, tebriğinde bulundu. Programa katılan çocuklara da hediyeler dağıtıldı.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.