Tarih: 01.01.0001 00:00 1591

Nikahta 11.11.11 Çılgınlığı

Hayatlarını 11.11.11 tarihinde birleştirmek isteyen çok sayıda çift, Küçükçekmece Belediyesi Nikah Dairesi’ne akın etti. Birbirlerine bu unutulmaz tarihte “evet” demeyi tercih eden 60 çiftin nikahı Küçükçekmece Belediyesi Nikah Dair

Nikahta 11.11.11 Çılgınlığı
11 Kasım 2011. 6 tane 1’i yan yana getiren bu tarih, bugünü diğer günlerden farklı kılıyor.  İşte bu önemli tarihi, hayatlarının en önemli kararıyla bütünleştirmek isteyen yüzlerce çift dünya evine girmek için bugünü seçti.
 
HER 15 DAKİKADA BİR NİKAH
 
Tüm Türkiye’de olduğu gibi İstanbul’da da nikah başvurularının patlama yaptığı bu önemli tarihte, Küçükçekmece Belediyesi Nikah Dairesi’nde 60 çift dünyaevine girdi. Diğer nikah salonlarında olduğu gibi bu yılın en yoğun nikah trafiğine şahit olan Küçükçekmece Belediyesi Nikah Dairesi bu özel tarihi seçen şanslı çiftlerin nikahına ev sahipliği yaptı. İki nikah salonu bulunan Nikah Dairesi’nde, bugün her 15 dakikada bir nikah kıyıldı. Bu özel tarihte hayatlarını birleştiren Sinem ve Tuncay çifti de asla unutulmayacak bir günü seçtiklerini ve bu tarih için 6 ay beklediklerini ifade etti.
 
Başvurular Bu Yıl daha Fazla
Küçükçekmece Belediyesi Nikah Dairesi yetkilileri ise 10.10.10 tarihine oranla hafta içi olmasına rağmen bu yıl, daha yoğun bir başvuru olduğunu dile getirdi. Yetkililer, diğer günlerde en fazla 30 çiftin nikahını kıydıklarını ve bugün bu sayının iki katına çıktığını ifade etti.  Sabah saat 09.00 da başlayan nikah trafiği akşam 20.30’da sona erdi.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.