ESENYURT GAZETESİ 18.11.2011 11:00:00 1032 0

Ataş Mondi’nin Açılışını Başkan Kadıoğlu Yaptı!

Esenyurt ve Avcılar bölgesinde uzun yıllar inşaat sektöründe faaliyet gösteren Ataş Yapı Ltd. Şti. Mobilya sektöründe yatırım yaparak, Esenyurt Doğan Araslı caddesi üzerinde Ataş Mobilya Mondi markası ile önceki gün hizmet vermeye ba?

Ataş Mondi’nin Açılışını Başkan Kadıoğlu Yaptı!
Nail ve Necmi Ataş kardeşlerin işletme sahibi olduğu, Boydak Holding bünyesinde olan Mondi markası ile Ataş Mobilya alış veriş merkezinin açılış töreni yoğun katılım ile gerçekleşti. Açılış törenine,   Cumhuriyet Başsavcısı Cemil Akdeniz, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer, , Boydak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Boydak, Esenyurt Belediye Başkan Yardımcıları Ünsal Kıraç, Gürbüz Süleymanoğlu, Ahmet Temel, çok sayıda işletme sahibi ve Esenyurt’lu vatandaşlar katıldı.
Ataş “ Büyük gelişmeye başkan Kadıoğlu yön veriyor”
 Doğan Araslı caddesinde açılan Mondi Ataş Mobilya toplam iki kat ve 700 metre kare alanda hizmet vermektedir. Ataş Mobilya adına açılış töreninde konuşma yapan Nail Ataş, 10 yıldır inşaat alanında çalışma yaptıklarını, mobilya sektörüne bu yıl başlayarak ilk şubelerini hızla gelişen Esenyurt ilçesinde açmaya karar verdiklerini söyledi.
Nail Ataş “ Esenyurt yeniden yapılaşma yönünde hızla ilerleyen bir ilçe olması sebebiyle, bizde burada hizmet etmek istedik. Bugün İstanbul’un hızla büyüyen ve gelişen ilçesi Esenyurt demek doğrudur. Her yıl bu büyüme, yüzde 30 oranda artmaktadır. Bu anlamda Esenyurt belediye başkanı sayın Necmi Kadıoğlu’nun büyük katkısı vardır. Büyük firmaların ve yatırımcıların Esenyurt’u tercih etmesi, belediye başkanı Necmi Kadıoğlu’nun bu ilçeyi gelişmiş ve modern bir kent haline getirmiş olması sayesindedir. Bu mağazamızı Esenyurt’daki kapasiteyi gördüğümüz için açmaya karar verdik. Çünkü Esenyurt’ta önümüzdeki yıllarda daha da gelişerek, yapılaşma olarak büyük değişimler görülecektir. Bu yatırım ve büyük gelişmeye, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu doğru bir şekilde yön vermektedir. Şu anda Esenyurt İstanbul’un gözde merkezlerinden bir ilçesi haline gelmiştir. Bizlerde yatırımcı olarak Esenyurt’a hizmet etmek için çalışmaktayız. Böyle mutlu bir günümüzde, açılış törenimize katılarak bizleri onurlandıran herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Yusuf Boydak “ Sektörde ilk üçü hedefliyoruz”
Nail Ataş’ın ardından söz alan Boydak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Boydak “ Mağazalar zincirine, Esenyurt’ta halkanın birini daha ekleyerek Türkiye genelinde toplam 792 yerde satış noktamız bulunmaktadır. Mondi markası, 2006 yılından bu yana Boydak Holding bünyesinde yer almaktadır. Her yıl ortalama %50 büyüyerek, 2010 yılında 110 milyon ciro elde ettik. 2011 yılında ise 150 milyon TL ciro hedeflemiş bulunmaktayız. Bünyemizde toplamda 550 kişi istihdam etmekte ve 50 bin metre kare kapalı alanda faaliyet göstermekteyiz. Kendi sektörümüzde 2013 yılında ilk üçe girmeyi hedefliyoruz. Boydak Holding bünyesinde 150 kişilik bir tasarım ekibi bulunmaktadır. Böyle aktif bir tasarım ekibi olduğu için Mondi markasının şanslı bir marka olduğunu düşünüyorum. Yapılan araştırmalara göre tüketicilerin %70’i markalı ürün tercih etmektedir. Bugün böyle güzel bir mağazayı markamıza kazandıran Ataş Mobilya Necmi Ataş ve Nail Ataş beyi tebrik ediyorum, başarılarının devamını diliyorum” dedi.
 
Kadıoğlu “ Hizmet ile yaşam kalitesini yükseltiyoruz”
Açılış töreninde, Yusuf Boydak’ın ardından söz alan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Türkiye’nin ve İstanbul’un yükselen değerinin Esenyurt olduğu, bu sebeple ev sahibi olmak isteyen, yatırım yapmak isteyenlerin Esenyurt’u tercih ettiğini söyledi.
Başkan Kadıoğlu “ Boydak Holding yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. Çünkü bize güvendi Esenyurt’a güvendi. Türkiye’nin ve İstanbul’un yükselen değeri Esenyurt’a güvenerek bölgemizde, büyük bir alanda çok sayıda insanımızın istihdam edeceği projeler başlatmıştır. Bunun dışında Esenyurt’a nasıl katkıda bulunabilirim diyerek, başka istihdam çalışmalarına imza attığı için Boydak Holding Yönetim Kurulu üyesi Yusuf Boydak’a Esenyurt’lular adına teşekkür ediyorum. Bugün güzel mağazalar hızla artarak açılmaktadır. Bizden önce Esenyurt’ta bu kadar fazla işletme yoktu. Çünkü bizden önce istikrar ve güven olmadığı için buraya yatırımcı gelmiyordu. Fakat bizimle birlikte istikrar geldi, güven geldi ve bunun neticesinde Esenyurt’a yatırımcı geldi, nüfusu da arttı. Artık Esenyurt eski Esenyurt değil, yatırımcıda geliyor, ev sahibi olmak isteyende geliyor. Esenyurt’ta vatandaşlarımız değişimi görerek, kaliteyi görerek, şehirleşmeyi görerek buradan yer almak ve yatırım yapmak istiyor. Esenyurt sağlık, eğitim, sosyal ve kültürel alanları, istihdam alanları ile yüksek itibar görmektedir. Daha da iyi yönde gelişerek, büyüyen bir ilçe haline gelecektir. Esenyurt’lu vatandaşlarımızda bu gelişimi ve büyümeyi takip ederek, sahip çıkarak gözden kaçırmamalıdır. Çünkü biz sadece ön ayak oluyoruz. İnsanların yaşam şartları ve yaşam kalitesini yükseltmeye çalışıyoruz. Bugün bu istihdam girişimini gerçekleştiren işletme sahiplerini tebrik ediyorum, bol kazanç diliyorum” dedi.
 Mondi Ataş Mobilya alışveriş merkezi, yapılan konuşmalar ardından okunan dualar ile açılış kurdelesini Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve protokol konukları birlikte kesti. Kokteyl ve yemek ikramının ardından açılış töreni sona erdi.  

Anahtar Kelimeler:

12 Vali Müfettişlik Görevine Getirildi

Beslenme Saati Uygulamasında Dördüncü Dönem Başladı

EKREM PAMUK'TAN TEPKİ

Turhan Çömez'den Çarpıcı Açıklamalar

MHP’DEN YENİ YEMİN POLEMİKLERİNE YANIT…

Damat'tan Balcıoğlu'nun İddialarına Yanıt

Bakan Güler'den Kazakistan'a Ziyaret

Törene Üst Düzey Katılım

Rektör Prof. Dr. Altun’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Güzide Gençlik Merkezi'nde Yeni Dönem Başladı

Girişim Sermayesi Yatırım Fonu Onaylandı

Pakistan Büyükelçiliği Ankara'da Mango Tadımı Etkinliği Düzenledi

Bağcılar’da Bağ Bozumu Zamanı

Saniye Caran’a iade-i ziyaret

Yeniden Refahlı Milletvekili Bekin'den 'ekümenik' Eleştiri!


Balıkçı Kenan’ın Öncülüğünde Deniz Canlıları Müzesi 52. Yılını Kutladı

Türkiye’nin Cilt Sağlığına Acil Doktor İhtiyacı Var

185 MİLYAR LİRA EKONOMİYE GERİ KAZANDIRILDI

İtfaiye Haftası Coşkuyla Kutlandı

Gençlere Eğitim Destek Paketi

Erdoğan'dan Küresel İnovasyon Göstergeleri Raporu'na Destek Mesajı

Emrah, özel uçakla dünya turuna çıkıyor!

9 Akademisyen, Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesinde

Turizmin varış noktası: “Müze” 

İklim Değişikliği ve Enerji Yönetimi Hamlesi

Türkiye Bilişim Ödülleri Ankara’da Sahiplerini Buldu

Bu Festivalde Herkes Aradığını Bulacak

Ahilik Haftası’nda Coşkulu Katılım: Başkan Çalık, Esnaflara Ödüllerini Takdim Etti

Küpeli'den Dağ'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Halkın Sesine Kulak Verdi! Şantiye Projesinden Geri Adım Attı

TYBB’den Vali Yunus Sezer’e Ziyaret

Gıda sektöründe 250’yi aşkın alıcı Bursalı firmalarla buluştu

Artar; Kalıcı ve Uzun Soluklu Projeler Yapacağız...

Ahilik Kültürüne Davet...

Kel Aliço Pehlivan Güreşleri Ağası Oğuz Erdinç oldu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.