Tarih: 01.01.0001 00:00 1126

İhlas Koleji Van’a Yardımlarına Devam Ediyor

Geçtiğimiz günlerde depremzedelere ulaştırılmak üzere toplanan yardımları Van’a gönderen İhlas Koleji yardım kampanyasına devam ediyor.

İhlas Koleji Van’a Yardımlarına Devam Ediyor
Kampanyanın ikinci bölümünde İhlas Koleji çalışanları, öğrenci ve öğretmenleri tarafından getirilen yardım malzemeleri ayrı ayrı tasnif edilip kolilere yerleştirildikten sonra İhlas Koleji idarecileri tarafından Van’a ulaştırılması için Kızılay yetkililerine teslim edildi.
 
İlk yardımları gönderdikten sonra ikinci partiyi de göndermenin mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Hami Koç, yardımlarını esirgemeyen tüm veli ve öğrencilere teşekkür etti. Yardımları toplarken gösterilen özene dikkat çeken Koç, gönderilen malzemelerin tamamının yeni olduğunu vurguladı.
 
Depremzedelerin ihtiyaç duyacağı kuru gıda, çocuk maması, su, yorgan, battaniye ve giyeceklere öncelik verdiklerini söyleyen Koç, bu yardımların yanı sıra maddi yardımlarda da bulunduklarını belirtti. Yardımlarının sadece bunlarla sınırlı kalmayacağının altını çizen Koç, bayram sonrasında da İhlas Koleji okullarında yardım toplamaya devam edeceklerini söyleyerek sözlerini bitirdi.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.