Tarih: 01.01.0001 00:00 321

Akgün Bol Bol Kitap Aldı

Okumaya düşkünlüğü ile tanınan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Tüyap Kitap ve Sanat Fuarının son gününde Belediye Meclis Üyesi Ahmet Şahin ile birlikte uzun uzun fuar alanındaki standları gezerek bol bol kitap satın

Akgün Bol Bol Kitap Aldı
Bu yıl 30.kez düzenlenen Büyükçekmece Tüyap Kitap ve Sanat Fuarı’nda gezisi sırasında yazarlarla da sohbet etmeyi ihmal etmeyen Başkan Akgün çıkan yeni kitaplar hakkında da yazarlardan ve stand sorumlularından bilgi edindi.
 
Sahafları da gezmeyi ihmal etmeyen Akgün Osmanlıca yazılan gazete ve kitaplardan da satın aldı.Gelecek nesillere kitap sevgisinin aşılanması gerektiğini dile getiren Başkan Akgün; “Ağaç yaşken eğilir, çocuklarımıza okuma alışkanlığını küçük yaşta aşılamalıyız ki ileri ki yaşlarda bilinçli bir gençlik oluşsun. İnsanoğlunun başına ne geliyorsa eğitimsizlikten geliyor. Belediye olarak Kahvehanelere kütüphaneler oluşturarak halkımızın kitaplara daha fazla yakın olmasını sağlamaya çalıştık” dedi.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.