BEYLİKDÜZÜ GAZETESİ 26.11.2011 20:06:00 1289 0

Akgün’den alt yapı sözü

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr.Hasan Akgün, Büyükçekmece Basketbol takımı oyuncuları ve yönetimiyle Albatros Restaurant da bir araya geldi.

Akgün’den alt yapı sözü
Grubunda lider olan Büyükçekmece Basketbol takımıyla kaynaşma amaçlı düzenlenen yemekte Akgün, “ İki maçınızı seyretme imkanı buldum ve gördüm ki Büyükçekmece basketbol takımı yeni kurulan bir takım olmasına rağmen çok çabuk kaynaşıp rakiplerinin yüreğine korku salacak duruma geldiğini gördüm” dedi.
 
EBBL 4. grubunda lider olan Büyükçekmece Basketbol Takımının şimdilik hedefinin 2. Lig olduğunu söyleyen Akgün,”Başarı sizden destek Büyükçekmecelilerden. Siz sahada elinizden geleni yapın ki bizde size hak ettiğiniz desteği verelim” şeklinde konuştu. Büyükçekmece Belediyesi olarak yeni kurulan bu basketbol takımına taze kanları kazandırmak için alt yapı çalışmalarına başlayacaklarının müjdesini veren Başkan Akgün konuyla ilgili olarak şunları söyledi; “ Büyükçekmece yi başarıyla basketbolda temsil eden bu takımın takviye edilmesi gerekir. Bu konuda Büyükçekmece Belediyesi olarak kollarımızı sıvayarak alt yapı çalışmalarına hız verdik”dedi.
 
Pınartepe sahilinde bir spor tesisi…
İlk baharla birlikte Pınartepe  sahilinde basket, tenis su sporu yapanlara yönelik özel bir tesis oluşturacaklarının müjdesini veren Başkan Akgün; “ Yapacağımız tesiste değişik yaş gruplarından çocuklarımız gelip basket, tenis ve su sporu yapacaklar. Bu işe gönül verenleri ayırıp basketbol takımımız başta olmak üzere diğer kulüplerimize kayıtlarını yaptıracağız. Böylelikle bu sene elde edilen bu başarı daimi hale getirilecektir ”dedi.
Büyükçekmece Belediyesi’nin sosyal tesisi olacak olan bu yerden herkesin yararlanabileceğini ifade eden Akgün,” Bu tesisimizde dört tane tenis kortu ikisi kapalı olacak. Dört tane de  basket sahası bunun da ikisi kapalı olacak. Tesisin içerisinde bir yüzme havuzumuz olacak. Spor tesisi olarak geçecek ama aynı zamanda sosyal tesis gibi günün her saatinde  sabah, öğle, akşam halkımız buraya gelip  yemeğini yiyebilecek sporunu yapabilecek, okullarımız yüzme derslerini burada öğrencilerine verebilecekler” şeklinde konuştu.
 
 
Alt yapıda 80 lisanslı sporcularının olduğunu belirten Takım Koçu Kartal Önel;” 12 yaş altında bir hayli basketbolcumuz var. Bizim amacımız bu bölgede genç milli sporcular yetiştirip üç yıl içerisinde bu takımın yarısını bizim oyuncularımızın oluşturabilmesini sağlamak. 5 yıl içerisinde de tamamını bizim oyuncularımızın oluşturacağı  Büyükçekmece Basketbol takımı olarak mücadele etmek. Tabii bunu daha da fazla yaymak istiyoruz. Daha fazla insan bu sporu öğrendiği zaman A milli takımı olan sporcularımızın hayatlarını öğrendiği zaman onları örnek alacaklar. A takımını kurmamızın amacı da çocuklarımızın gelecekte bu takımı örnek almasıdır” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:

12 Vali Müfettişlik Görevine Getirildi

Beslenme Saati Uygulamasında Dördüncü Dönem Başladı

EKREM PAMUK'TAN TEPKİ

Turhan Çömez'den Çarpıcı Açıklamalar

MHP’DEN YENİ YEMİN POLEMİKLERİNE YANIT…

Damat'tan Balcıoğlu'nun İddialarına Yanıt

Bakan Güler'den Kazakistan'a Ziyaret

Törene Üst Düzey Katılım

Rektör Prof. Dr. Altun’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Güzide Gençlik Merkezi'nde Yeni Dönem Başladı

Girişim Sermayesi Yatırım Fonu Onaylandı

Pakistan Büyükelçiliği Ankara'da Mango Tadımı Etkinliği Düzenledi

Bağcılar’da Bağ Bozumu Zamanı

Saniye Caran’a iade-i ziyaret

Yeniden Refahlı Milletvekili Bekin'den 'ekümenik' Eleştiri!


Türkiye’nin Cilt Sağlığına Acil Doktor İhtiyacı Var

185 MİLYAR LİRA EKONOMİYE GERİ KAZANDIRILDI

İtfaiye Haftası Coşkuyla Kutlandı

Gençlere Eğitim Destek Paketi

Erdoğan'dan Küresel İnovasyon Göstergeleri Raporu'na Destek Mesajı

Emrah, özel uçakla dünya turuna çıkıyor!

9 Akademisyen, Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesinde

Turizmin varış noktası: “Müze” 

İklim Değişikliği ve Enerji Yönetimi Hamlesi

Türkiye Bilişim Ödülleri Ankara’da Sahiplerini Buldu

Bu Festivalde Herkes Aradığını Bulacak

Ahilik Haftası’nda Coşkulu Katılım: Başkan Çalık, Esnaflara Ödüllerini Takdim Etti

Küpeli'den Dağ'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Halkın Sesine Kulak Verdi! Şantiye Projesinden Geri Adım Attı

TYBB’den Vali Yunus Sezer’e Ziyaret

Gıda sektöründe 250’yi aşkın alıcı Bursalı firmalarla buluştu

Artar; Kalıcı ve Uzun Soluklu Projeler Yapacağız...

Ahilik Kültürüne Davet...

Kel Aliço Pehlivan Güreşleri Ağası Oğuz Erdinç oldu

Erdoğan: Kredi notu artırılan tek ülke olduk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.