Tarih: 01.01.0001 00:00 306

Akgün’den Meclis Üyelerine Bütçe Yemeği

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Bütçenin Büyükşehir Belediye Meclisinden geçmesinden dolayı yemek verdi.

Akgün’den Meclis Üyelerine Bütçe Yemeği
Geleneksel olarak verilen yemeğe meclis üyeleri tam kadro katıldı. Albatros Restoranda verilen yemekte konuşan Başkan Akgün; “Belediyemizin bütçe çalışmalarında emeği geçen ve destek olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. 2012 yılı bütçemizin ilçemize hayırlı hizmetlere vesile olmasını niyaz ederim” dedi.
Büyükçekmece’ye yeni bağlanan mahallelerde çok büyük eksikliklerin olduğunu dile getiren Başkan Akgün, “ Parti farkı gözetmeksizin halkımızın ihtiyaçlarını gidermek için yeni yeni projelere imza atmamız gerekir. Bunu yapabilmek için meclis üyeleri başta olmak üzere, tüm belediye personelinin çok çalışması lazım” şeklinde konuştu.
Yeni bağlanan mahallelerin sıkıntılarını tespit ettirmekle işe başlandığını dile getiren Akgün konuyla ilgili olarak şunları söyledi; ” Mahallerin sıkıntıları tespitini yaptıktan sonra, elektrik kabloların yer alması ile başlattığımız hizmetlerimizde, ilk olarak meydanları olmayan mahallerimize meydanlarını yapmakla başladık. Ardından da yol genişletme, trotuar, asfaltlama çalışmaları ve Kumburgaz sahili site aralarındaki haksız yol tecavüzlerini ortadan kaldırılması ile denizi vatandaşlarımızın kullanımına yeniden açtık.”
2011 sonuna kadar yapılan çalışmalar ile yeni mahallerinin çehrelerinin değiştiğini dile getiren Başkan Akgün; , “ Yeni bağlanan mahallerimize şimdiye kadar yaptığımız hizmetler ile mahallerimizi rahat yaşanabilen bir düzeye getirdik. Bu günden sonrada halkımızın daha da rahat etmesi için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz ” dedi.
Bütçe yemeğinde görüşlerini aldığımız AKP Meclis Gurup Başkanı Mustafa Yazıcı da şunları söyledi; “Ak Parti Grubu olarak Plan Bütçe ve tarife komisyonunda bir haftalık bir çalışma yaptık. Genellikle yatırımlara ayrılacak payı yüksek tutarak bölge üzerindeki yatırımlara daha çok dönüşüm olsun diye gayret gösterdik. Bunu yaparken Büyükçekmece Belediyemizin borç stoku nu göz önünde bulundurduk. Bütçeyi mevcut TEFE ve TÜFE oranındaki artışlara göre ayarlamaya çalıştık. Komisyon çalışmaları tamamlandıktan sonra Büyükşehir Meclisinden geçti. Geçen bütçenin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum.”
  

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.