Tarih: 02.12.2011 11:26

Metin Özkülkü’yle Müziğe Dair…

Facebook Twitter Linked-in

Ünlü müzisyenin müzik ve aile yaşamının konuşulduğu söyleşi programında, Karadağ ve Özülkü’nün ney ve gitar düeti katılımcıları adeta büyüledi.
 
ASIL İLHAM; YAŞADIKLARIMIZ
Müzik ziyafeti haline dönüşen söyleşi programında, ünlü besteci Metin Özülkü sempatik tavırlarıyla katılımcıların ilgi odağı oldu. 40 yıla, 700’ün üzerinde beste sığdıran ünlü müzisyen Özülkü, yazdığı şarkıların sırrını “ Yaşadığımız her şeyi hayatın içinde biriktiriyoruz. Acı tatlı her olay içimizde yer ediyor. Enerji arttığında, ışıklar müsait olduğunda içimizde birikenler ortaya çıkıyor. Aslında ilham dediğimiz şey bu” diyerek açıkladı. Ünlü sanatçılar Edip Akbayram ve Erol Büyükburç’un orkestralarında müzisyenlik yapan Özülkü, programda geçmişten günümüze müzik yaşantısını anlattı. Türk medyasında özel yaşamıyla da örnek teşkil eden ünlü besteci eşi Eda Özülkü ile tanışma hikayesini de katılımcılarla paylaştı.
 
NEY VE GİTAR DÜETİ BÜYÜLEDİ
Programa damgasını ise, neyzen Burcu Karadağ ve ünlü sanatçı Metin Özülkü’nün ney ve gitar düetleri vurdu. Türk müziğine birçok şarkı ve beste kazandırmış Özülkü, en sevilen şarkılarını sevenleri için söyledi. Katılımcılar şarkılara alkışlarıyla eşlik etti. Özülkü hayranlarının sorularını da yanıtlayarak, onlarla sohbet etti.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —