Tarih: 02.12.2011 14:17

Öğretmenlerin Anısına Ağaç Dikildi

Facebook Twitter Linked-in

Dün yapılan törende konuşan Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Reşit Oral bu milletin çocuklarını eğitmek için yurdun dört bir yanından kalkıp Vana giden orada hayatını kaybeden değerli öğretmenlerini Türk halkının asla unutmayacağını söyledi. Oral; “ Peygamberlik mesleğini tercih etmiş bu uğurda hayatını kaybeden tüm öğretmenlerimiz yetiştirdikleri öğrencilerinin sayesinde Türkiye Cumhuriyeti var oldukça rahmetle anılacaklar”dedi. İlçedeki tüm okullardaki öğretmenlerin her tür sıkıntıyı göğüslemekten kaçınmadan en yüksek kalitede eğitim vermeye davam ettiklerini kaydeden İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Avni Sandıkçı,” Uzun yıllardan beri eğitmenler çok büyük sıkıntıları olmasına rağmen eğitim kalitesini ve çıtasını yükseltmeye devam etmişlerdir. İlçemdeki her bir okulda eğitimi en üst noktalara taşıyan her bir öğretmenimi canı yürekten kutlar Van depreminde hayatını kaybeden her bir meslektaşımın ailelerine başsağlığı diliyorum ”şeklinde konuştu.
Konferans salonunda günün anlamı ile ilgili konuşma yapan Recep Güngör Lise Müdürü Yılmaz Yıldırım da konuyla ilgili olarak şunları söyledi; ” Öğretmenlerimiz çok zor durumlarda hasta dahi olsa eğitimine ara vermeden devam etmektedir. Ben kendi okulumda buna en iyi şahit olanlardanım bir öğretmenimiz şekerinin yaklaşık 300 civarında olmasına rağmen 6 saat dersine devam ettiğini gördüm. Öğretmenlerimizde vicdan ve işine ve eğitime duyduğu bağlılık en üst düzeydedir. Bu eğitmenlerin eğittiği her bir bireye aşıladığı vicdan sayesinde bu ülkemiz daha da ilerlemeye devam edecektir.”
Düzenlenen törene; Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Reşit Oral, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Avni Sandıkçı, Okul Müdürü Yılmaz Yıldırım, Okul Aile Birliği, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —