Tarih: 01.01.0001 00:00 422

10 Bin Yetim çocuk Koruma Altında

Bağcılar’da 10 bin yetim çocuk ve anneleri koruma altında. Bağcılar Kaymakamlığı ve Bağcılar Belediyesi’nin öncülüğünde hazırlanan proje ile yetim çocuklar ve anneleri her türlü olumsuzluklara karşı korunacak.

10 Bin Yetim çocuk Koruma Altında
Bağcılar’da 10 bin yetim çocuğun rehabilite edilmesi için örnek bir proje başlatıldı. Bağcılar Kaymakamlığı ve Bağcılar Belediyesi’nin ortaklaşa başlattığı Vefa-Yet (Koruyucu yetim destek) projesi ile eşini kaybetmiş 3 bin anne ve bu annelere ait 10 bin yetim çocuk koruma altına alındı. Holiday İnn Oteli’nde düzenlenen toplantıya Bağcılar Kaymakamı Veysel Yurdakul, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ve Bağcılarlı işadamları katıldı.
Bağcılar Kaymakamı Veysel Yurdakul ve Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, özellikle işadamlarına projeye vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür etti.
OLUMSUZLUKLARDAN KORUNACAK
Proje kapsamında yetim çocuklar, işadamlarının da desteğiyle her türlü olumsuzluktan korunacak. Projeye, eğitim kurumlarının idarecileri, öğretmenler, okul aile birlikleri, sivil toplum kuruluşları da destek veriyor. İki yıl sürecek proje ile belli yaş gruplarına ayrılan yetim çocuklara ve annelerine sosyal, psikolojik, mesleki ve ekonomik konularda destek verilmesi hedefleniyor.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.