Tarih: 01.01.0001 00:00 739

Kadıoğlu’ndan, Kardeş Aileye Konteynır Ev

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun Van’daki depremde zarar gören ailelere yardımları devam ediyor.

Kadıoğlu’ndan,  Kardeş Aileye Konteynır Ev
Başkan Kadıoğlu, Kasım ayı içinde ikinci kez ziyaret ettiği Van’ın Erciş İlçesindeki depremzede Meydan ailesini kardeş ailesi olarak kabul etti. Depremzede Yusuf Meydan ve 8 kişilik ailesinin çektiği sıkıntıları gören Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu aileye vermiş olduğu yardım sözünü yerine getirdi. Beş çocuklu toplam 8 kişilik Meydan ailesi için dün hazırlanan yardım aracı Esenyurt Belediye Başkan Danışmanı Abdullah Yılmaz tarafından Erciş’te yaşayan aileye teslim edilmek üzere yola çıktı.
 
“Tüm ev eşyası gönderildi”
Depremzede Meydan ailesi için gönderilen yardım aracında; iki adet konteynır ev ayrıca bu evlerde kullanılmak üzere gerekli tüm ev eşyası yüklendi. Erciş’te yaşayan depremzede Meydan ailesi için: Koltuk takımı, Yatak, Halı, Isıtıcı, 1 adet LCD Televizyon, Çocuk Beşiği, Oyuncak, iki adet Su tankı, 4 adet tüp, tüm aile fertleri için ikişer takım giysi, Ocak ve tüm mutfak eşyaları ve altı ay yetecek kadar erzak yardımı konteynır evlerin içine yerleştirildi. Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun Van Erciş’te yaşayan Meydan ailesi için gönderdiği yardım aracını uğurlamaya; AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer, Gençlik Kolları Başkanı Onur Şimşir ve Esenyurt Belediye Başkan Danışmanı Abdullah Yılmaz’da katıldı.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.