Tarih: 01.01.0001 00:00 382

Akgün’den Asfaltçılara Teşekkür

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün Kumburgaz yan yol asfaltlama çalışmalarını çok kısa zamanda en iyi performansla bitiren Emker firmasına bağlı asfalt çalışanlarını Albatros Restaurant’ta ağırladı.

Akgün’den Asfaltçılara Teşekkür
Kumburgaz’ın E-5 çıkışından,  Selimpaşa  sınırına kadar başlattılan 8 metre genişliğinde, 7 kilometrelik yolu hava şartlarının olumsuz olmasına rağmen başarı ile bitirdiklerini dile getiren Başkan Akgün,”Kumburgaz yan yoldaki tretuvar ve  kaldırım çalışmalarımızdan sonra başlatılan  asfaltlama çalışmalarını çok kısa zamanda bitirmeniz o bölgede yaşayan halkımızı oldukça memnun etmiştir. Halkımızın memnuniyetinden tabiî ki bizde mutluluk duyduk”dedi.
İlçe genelinde ki yol çalışmalarını büyük bir hızla  tamamlamaya devam ettiklerini  belirten Akgün,”Büyükçekmece genelindeki yol çalışmalarımızı bölge bölge tamamlamaya devam ediyoruz. Çok kısa zamanda bitirdiğimiz Kumburgaz yan yol çalışmamızdan sonra asfaltlanmamış yerlerin çalışmasına da hızla devam edeceğiz. Bütün çabamız ilçe genelindeki yolları sorunsuz bir şekilde tamamlamak ve vatandaşın rahat bir şekilde ulaşımını  sağlamaktır” şeklinde konuştu.
Başkan Akgün’ün asfalt ekibine verdiği yemeğe  Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Bayraktar’ın yanı sıra meclis üyeleri Coşkun Kaynak ve Ersel Yazıcı da katıldı.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.