Tarih: 01.01.0001 00:00 592

SADEF Başkanlar Kurulunu Yaptı

(Samsun Dernekler Federasyonu) SADEF Esenler Tekstil Kent’te buluna “Ramazan Bingöl “Et lokantasında Federasyona bağlı Başkanlar kurulunu kahvaltıda bir araya getirdi.

SADEF Başkanlar Kurulunu Yaptı
Karadeniz’in en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olan ve bu anlamda hızla Konfederasyon olma yönünde çalışmalarını hızlandıran   Samsun Dernekler Federsayonu (SADEF) Esenler Tekstil Kent’te buluna “Ramazan Bingöl” Et lokantasında bir sabah kahvaltısı düzenleyerek burada 2014 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde kendine bir hedef belirledi.Kahvaltıdan sonra bir konuşma yapan Federasyon başkanı H.Kaya Aşçı” Türkiye’deki bütün gelişmeleri genelden yerele, sağlıktan, iş hayatına, siyasetten kültüre ve daha bir çok noktada   değerlendirme yaparak Samsunluların dirilişi 2012 yılından sonradır bu zamanakadar biz çıraklık dönemindeydik şimdi usralık dönemine girdik.Bu anlamdada artık Samsunlu hemşehrilerimiz bizden çok ama çok şeyler beklemektedirler”dedi.Aşçı konuşmasının genelini 2014 yerel seçimlerine ayırrıken  bu yıl yapılan genel seçimlerde olmayanı başardık yetermi?hayır yetmez.Yönetim kurul üyemiz Hüzeyin Eroğlu AKP’den 2.bölge 22. Sıra milletvekili adayı oldu. İşte çırak olmamzıdan dolayı ancak 22.sıraya yerleştirebildik usta olsaydık daha üst sıralara koyma şansımız olurdu”dedi.Ve yine tekrar ediyorum 2014 yerel seçimlerde hangi parti olursa olsun İstanbul’da ilk 6 da olan oy oranımızı mutlaka Samsunlu adaylar” lehine dönüştüreceğiz “dedi  Toplantıya çeşitli çevrelerden yoğun katılım vardı.
Sponsorlara teşekkür
Aşçı konuşmasını şöyşe sürdürdü “Evet ben 2 yıl önce   Samsun Dernekler Federasyonu Başkanlığı’na seçildim. Kurban Bayramı’nda bu kongrede biri birinden üstün tam 21   yönetim kurulumuzu  seçtik.  Bu yönetim geçen yönetim gibi çok çalışkan mütevazi bir yönetim kuruludur. Bu yönetimde   gerek bürokrat gerek  siyasetçi gerek  iş adamı  gerekse  halktan   oluşan  bir yönetimdir.  Amacımız Samsun için  geçen dönemde olduğu gibi çok güzel işlere  imza atacağımıza inanıyor aynı zamanda  bu gün burada kahvaltıya sponsorluk yapan iş adamımıza huzurlarınızda teşekkür”ediyorum”diyerek konuşmasnı noktaladı.
Toplantıya 100 Samsunlu dernek başkanının yanı sıra  bir çok Sasmunlu iş adamının yanı sıra   siyaset,bürokrat,akademisyen,sanatçı, ve sporcu katıldılar.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.