Tarih: 12.12.2011 18:48

Yeni Projeler, ÜLTEKS PELUŞ’ta anlatıldı

Facebook Twitter Linked-in

Her hafta salı günleri Beylikdüzü’nde bulunan fabrikalardan birinde işçilerle öğle yemeğinde buluşup, sorunlarını dinleyen Başkan Yusuf Uzun’un bu haftaki durağı Ülteks Peluş Fabrikası oldu. Başkan Uzun, Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil ve beraberindeki heyet ile birlikte fabrika sahibi Adnan Ülteks eşliğinde fabrikanın üretim aşamalarını gezdi. Peluş üretimi ile ilgili bilgiler de alan Uzun, ürünlerin oldukça kaliteli olduğunu söyledi.
 
Ürteks Peluş Fabrikası’nda işçilerle öğle yemeği yiyen Başkan Uzun, sonrasında çalışanların sorunlarını da dinledi. Beylikdüzü’nde yapılan faaliyetler hakkında işçilere bilgiler veren Uzun, “Yeni bir ilçe olan Beylikdüzü’nde göreve geldiğimiz 2,5 sene boyunca çok önemli projelere imza attık. 90 kilometre yeni yol yapıp, 7 adet aile sağlığı merkezini ilçemize kazandırdık. Yine, yaşam alanımızı doğa ile bütünleştirmek için çeşitli çalışmalar yaptık ve 48 adet park ve bahçeyi halkımızın hizmetine sunduk. Bunlar dışında tamamlanmış ve yakında açılışı yapılacak birçok projemiz hazır! Halkımız teveccüh gösteriyor, bize destek oluyor; biz de bu güvene layık olmaya çalışıyoruz. Beylikdüzümüz sadece İstanbul’un değil Türkiye’nin cazibe merkezi olacak” dedi.
 
Müesseselerin çalışanlarıyla var olacağını, bu sebeple herkesin kendi işi gibi sahiplenerek çalışmasının önemli olduğunu ifade eden Başkan Yusuf Uzun, yemek programı sonunda işçilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —