Tarih: 01.01.0001 00:00 719

Armutlu’da Beylikdüzü İstişare Toplantısı Yapıldı !

Beylikdüzü Belediyesi 4. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı, İhlas Armutlu Tatil Köyü’nde gerçekleştirildi.

Armutlu’da Beylikdüzü İstişare Toplantısı Yapıldı !
4. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı; Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, başkan yardımcıları, birim müdürleri ve büro sorumlularının katılımıyla İhlas Armutlu Tatil Köyü’nde yapıldı. 2011 yılında gerçekleştirilen çalışmaların değerlendirildiği toplantıda, 2012 yılında yapılacak faaliyetlere yönelik de planlama yapıldı.
 
Mehmet Emin Öztürk’ün moderatörlüğünde gerçekleştirilen toplantıda, Beylikdüzü Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren müdürlükler ayrı ayrı sunum gerçekleştirdi. Başkan yardımcıları, müdürler ve büro sorumluları tarafından yapılan bilgilendirmenin ardından, katılımcılar tarafından gelen soruların cevaplandırılmasıyla sunumlar sona erdi.
 
İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nın son oturumunda konuşan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, yapılan çalışmalardan ve sunumlardan ötürü katılımcılara teşekkür etti. 2012 yılının, tamamlanan birçok projenin açılışının gerçekleştirileceği yıl olacağını söyleyen Uzun ise yeni projelerle hizmet yarışının devam edeceğini söyledi.
 

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.