Tarih: 01.01.0001 00:00 367

Büyükçekmece de asfaltsız yol kalmayacak…

Kumburgaz yan yol da devam eden asfaltlama çalışmalarını her fırsatta denetleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr.Hasan Akgün, burada ki çalışmaların son aşamaya geldiğini söyledi.

Büyükçekmece de asfaltsız yol kalmayacak…
Cumartesi-Pazar mesaisini asfalt denetimiyle geçiren ve halktan yoğun ilgi gören Akgün, bir ara sıcak asfalt serme aracına çıkarak çalışmaların gidişatı ile ilgili ekiplerden bilgi aldıktan sonra, aracı kendisi kullandı.

Yoğun bir çalışma içindeyiz…
Akgün, belediye olarak mevsimsel olumsuzluklara rağmen yoğun bir çalışma içinde olduklarını, yağmur, çamur demeden Kumburgaz’ın E-5 çıkışından, Selimpaşa’nın sınırına kadar başlattıkları 8 metre genişliğinde, 7 kilometrelik yolun sınırına kadar geldiklerini ve birkaç gün içinde buradaki çalışmaların tamamlanacağını belirtti. Akgün, Büyükçekmece Belediyesi olarak asfalt ihtiyacı olan tüm yollarda asfaltlama çalışmalarına hızla devam edeceklerini, Büyükçekmece’nin asfaltsız yolunun kalmaması için çalıştıklarını ifade etti.

Asfaltlama denetimine Büyükçekmece Belediye Meclis Üyeleri Coşkun Kaynak, Mustafa Yazıcı ve İlyas Çakır’da katılarak, çalışmaları yerinde inceleme fırsatı buldular.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.