Tarih: 01.01.0001 00:00 488

KAVAKLI HALKINDAN KENTSEL DÖNÜŞÜME TAM DESTEK!

Yusuf Uzun, Kavaklı’da bulunan parsel sahipleri ile bir araya gelerek bölgede yapılması planlanan kentsel dönüşümü anlattı ve projeye destek istedi. Parsel sahipleri gerçekleştirilecek projeye desteklerinin tam olduğunu dile getirdi.

KAVAKLI HALKINDAN KENTSEL DÖNÜŞÜME TAM DESTEK!
Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Yakuplu Sosyal Tesisleri’nde Kavaklı Mahallesi’nde parselleri bulunan arazi ve mülkiyet sahipleri ile bir araya geldi. Uzun yapılan toplantıda,hayata geçirilecek deprem yönetmeliği yasasına göre, bölgede bulunan birçok binanın yönetmeliğe uygun olmadığını ifade etti.Başkan Uzun,parsel ve mülkiyet sahiplerinin en yakın zamanda kentsel dönüşüm için onay vermesi gerektiğini istedi.
Toplantıda vatandaşla yaptığı müzakereler ile bölgede yapılacak yeni konut projeleriyle Kavaklı’nın modern ve yepyeni bir gönüme kavuşacağını anlatan Başkan Uzun, mahallenin tam bir cazibe merkezi olacağını da belirtti.  Parsel ve mülkiyet sahibi vatandaşlar da projeye tam destek vererek gerekli çalışmaların bir an önce hayata geçirilmesi için çalışmaların başlanılmasını istediler.
Vatandaşlardan sosyal tesis isteğine Başkan Uzun’dan olumlu yanıt
Kahvaltılı toplantıda vatandaşlar toplantının yapıldığı mekanı çok beğendiklerini ve Kavaklı ile Sahil Mahallelerine de bir sosyal tesis kazandırılması ricasında bulundular.
Sahil bölümünde bulunan alanlarda böyle bir alanın yapılması için oldukça müsait yerlerin olduğunu dile getiren Başkan Yusuf Uzun ise “ Ben bu güzellikte bir sosyal tesisin oraya da yapılması için elimden geleni  yaparım. Ancak sizlerin de alana sahip çıkılmasını istiyorum. Orayı her zaman işler halde tutarak koruyacaksınız. Bu sayede bu tür sosyal alanlarımız yaşam alanlarımız haline gelecek” diyerek Kavaklı’ya yeni bir sosyal tesis yapılacağının sinyalini verdi.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.