Tarih: 12.12.2011 19:22

“Marmara Denizimize Atık Su Akmayacak”

Facebook Twitter Linked-in

Kavaklı Mahallesi’nde düzenlenen Mahalle Meclisi’ne Belediye Başkanı Yusuf Uzun ile birlikte, başkan yardımcıları, müdürler, mahalle temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Kavaklı Mahallesi sakinleri tarafından mahallenin sorunlarının dile getirildiği toplantıda, Başkan Yusuf Uzun tarafından bölgede yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgiler verildi.
 
“Marmara Denizimize Atık Su Akmayacak”
 
Başkan Uzun, Kavaklı Mahallesi’nin imar durumu ile ilgili sıkıntıların giderildiğini ve devam eden bazı sorunların ise kısa vadede çözüme kavuşturulacağını dile getirdi. Yine, 2 ay içerisinde dere ıslah çalışmalarının da tamamlanacağını söyleyen Başkan Uzun, Marmara Denizi’ne kirli atık su akmayacağını ifade etti. Toplantıda Başkan Uzun, “Metrobüs çalışmasında sona gelindi. İçinde yüzme havuzu bulunan kapalı spor kompleksimizin inşaat çalışmaları başladı. Kavaklı Hasan Doğan Spor Tesisi’ni tamamladık. Amacımız bu tesisi stadyuma dönüştürmek. 7 tane sağlık ocağını bitirdik, hizmete açtık; 8.’si yakında hizmete açılacak. Yakuplu Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimizin inşaatı da bitti, çok kısa süre sonra hizmet vermeye başlayacak. Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nün Bizimkent’teki ek binası hizmete girdi;ihtiyaç sahibi hemşehrimizin buradan destek almasını isteriz” dedi.
 
 
“Mobese Kameralarımızla Daha Güvende Olacağız”
 
Beylikdüzü genelinde yeni bölgelere yapılacak mobese sistemi ile ilgili bilgiler de veren Başkan Uzun, mobese kameraları ile güvenliğin çok daha iyi noktalara taşınacağını ifade etti.
                                    
Yoğun katılımla gerçekleştirilen toplantıda Başkan Uzun, 'Göreve geldiğimiz 2,5 yıl öncesinden bugüne, 90 km yeni yol açtık, 200 bin ton asfalt döktük, 300 bin ton altyapı malzemesi döktük. Cadde ve sokaklarımızı daha nitelikli hale getirdik. Yol çalışmalarımız hız kesmeden sürecek” dedi. Mahalle Meclisi Toplantısı ardından Kavaklı esnafını gezen Başkan Uzun, vatandaşların taleplerini dinledi. Esnaf ve vatandaşla çay içen Uzun, daha sonra bölgeden ayrıldı.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —