Tarih: 01.01.0001 00:00 750

İhlas Koleji’nde CAMBRİDGE Sevinci

Dünyanın en saygın üniversiteleri arasında yer alan Cambridge Üniversitesi’nin düzenlemiş olduğu İngilizce yeterlilik sınavında %100 başarıya ulaşan İhlas Koleji öğrencilerine sertifikaları törenle verildi.

İhlas Koleji’nde CAMBRİDGE Sevinci
İhlas Koleji Bahçelievler Kampüsü Konferans Salonu’nda düzenlenen törende geçtiğimiz yıl 5. ,6. , 7. ve 8. sınıfta sınava girerek başarıya ulaşan öğrencilerin yanı sıra veliler ve İhlas Koleji idarecileri katıldı.
 
Törende hazırlanan video sunumunda öğrencilerin isimleri ekrana çıkarken ayrıca bir sene boyunca yapılan İngilizce çalışmalarından kesitler sunuldu.
 
Sertifika töreninin ardından konuşan İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Hami Koç, İhlas Koleji’nin Cambridge sınavlarında göstermiş olduğu başarıya vurgu yaptı. Elde edilen %100’lük başarının mimarı olan öğretmen ve öğrencilere teşekkür eden Koç, bu sertifikaların çok çalışarak hak edildiğini belirtti.
 
Alınan bu başarılardan dolayı iki yıldır İhlas Koleji’nin İstanbul’da yapılan Cambridge Üniversitesi İngilizce Yeterlilik Sınavı’na ev sahipliği yaptığını belirten Koç, böyle bir sınavın merkezi konumunda olmaktan da mutluluk duyduklarını söyledi. Koç, “Hazırladığımız programlarla ve yaptığımız yatırımlarla yabancı dil eğitimine büyük önem veriyoruz. Öğrencilerimize tüm dünyada kabul görmüş eğitim modelleri ile yabancı dil eğitimi veriyoruz.”dedi.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.