Tarih: 23.12.2011 11:26

Trabzonspor Ordu'ya Patladı

Facebook Twitter Linked-in

Ligde oynadığı son 6 maçını kazanamayan Trabzonspor, 9 maçtır galip gelemeyen Orduspor karşısında çok rahat bir galibiyet aldı. Karadeniz ekibi, Hüseyin Avni Aker Stadı'nda konuk ettiği rakibini 4-1 mağlup etti. Trabzon'a galibiyeti getiren golleri 22. dakikada Halil Altıntop ile 33, 42 (penaltı) ve 76. dakikalarda Burak Yılmaz kaydetti. Orduspor'un tek golü son dakikada Hakan Özmert'ten geldi. Hat-trick yapan Burak, 17 maç sonunda gol sayısını 16'ya yükselterek, gol krallığında zirvedeki yerini sağlamlaştırdı. Bu sonuçla puanını 24'e yükselten bordo-mavililer, ligin ilk yarısını liderin 13 puan gerisinde tamamladı. Bu sezon 8. yenilgisini alan konuk ekip ise 17 puanda kaldı.

BURAK YILMAZ 6 MAÇ SONRA GOL ATTI

Trabzonspor'da 6 haftadır fileleri sarsamayan Burak Yılmaz, Orduspor maçının 34, 42 ve 76. dakikalarında attığı gollerle, hem 6 haftalık gol hasretine bir son verdi hemde hat-trick yaptı. Burak, böylelikle ligdeki gol sayısını da 16'ya çıkartarak, ligin ilk yarısını gol krallığı yarışında zirvede kapattı.
TARAFTARLAR METRİS'İN ÖNÜ ŞARKISINI SÖYLEDİ
Bu arada bordo mavili taraftarlar, 'Haksızlığa karşı ayaktayız, her zaman yanındayız' yazılı dev bir Sadri Şener posteri açtı. Taraftarlar ayrıca maçın çeşitli bölümlerinde hep birlikte, 'Şu Metrisin önü' şarkısını söylediler. Maçın 61. dakikasında özellikle söylenen şarkıyla birlikte olarak Tff'nin kararlarını protesto etmek için havaya siyah balon bırakıldı.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —