Tarih: 01.01.0001 00:00 612

Güngören Kent Konseyi 2011 olağan kongresi yapıldı

Güngören Kent Konseyi 2001 Olağan Genel Kurul Kongresi Cevizlik Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirildi. Kent Konseyi Başkanı Ş. Yücel Karaman’ın başkanlığında toplanan konseye Milli Eğitim Müdürü Abdullah Nurkan, Güsiad Başkanı Ekr

Güngören Kent Konseyi 2011 olağan kongresi yapıldı
Divan üyelerinin oluşturulmasıyla başlayan Kongre’de konuşan Kent Konseyi Başkanı Ş. Yücel Karaman, “Bugün Kent konseyi yürütme kurulunu seçeceğiz. Şimdiden seçilecek arkadaşlara başarılar diliyorum. Kentlerin ortak aklının kurulması dünyanın en önemli oluşumlarından birisidir. Kent konseyi kanununda bu sene yeni düzenlemeler yapıldı. Yeni düzenlemeyle birlikte, muhtarlar, kaymakamlık ve belediye daire amirleri, siyasi parti temsilcileri ve kentin adını taşıyan sivil toplum örgütlerinin sadece konseyde yer alması gerektiği belirtildi. Bu yeni düzenleme, kent konseyinin çalışmasını kolaylaştırmıştır.  Her zaman, Güngören’i bir adım nasıl ileriye taşımayı düşünmeliyiz. Kent konseyi üyelerinin elinden geleni yapacağına inanıyorum” diye konuştu.
 
Yürütme kurulu eski başkanı Hikmet Sırma ise, “Bir kentin akil insanlar tarafından yönetilmesini her zaman doğru bulmuşumdur. Ödüllü bir kent konseyimiz olduğunu unutmamalıyız. Daha önce ilçemizde otopark ve hemşericilik bilincini oturtmak için büyük gayretler gösterdik. İnanıyorum ki çağı yakalama anlamında yeni projeler ve önerilerle ilçemiz daha refah bir kent görünümüne kavuşacaktır” şeklinde konuştu.
 
Kent konseyi toplantısında Güngören’de yapılması ve hayata geçirilmesi gereken projeler masaya yatırıldı. Deprem çalışmaları, Gençosman 390’ıncı ölüm yıl dönümü olan 19 Mayıs 2012 tarihinde adına sempozyum düzenlenmesi, Güngören’in ilçe ilan edilişinin 20. Yılı dolayısıyla çeşitli etkinliklerin düzenlenmesi konuları konseyde kabul gördü.
 
Yapılan oylamada ise Yürütme Kuruluna, Kent Konseyi Yürütme Kurulu Başkanı Hikmet Sırma, Güngören Sanayici İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Erdoğan Akbaş, Merter Sanayici ve İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar Uluışık, Güngören Çevre Güzelleştirme Derneği Başkanı Mümin Yıldıztaş, Üçpınar İlim ve Hizmet Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Şengül, Akıncılar Mahalle Muhtarı Ali Arslan, Güngören Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü Salih Zeki Kaplan, Güngören Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanı İlbeyi Dağlar ve Güngören Belediyesi Kadın Meclisi Başkanı Mediha Sırma seçildi.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.