Tarih: 23.12.2011 16:53

Küçük Kazanımlara Özel Ödül

Facebook Twitter Linked-in

Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) ve Türkiye Bilişim Vakfı (TBV) tarafından bu yıl 9.’su gerçekleştirilen, eDevlet uygulamalarının Oscar’ı eTürkiye (eTR) ödül töreni gerçekleştirildi. Modern devlet anlayışını destekleyen, şeffaflık, sosyal sorumluluk gibi ilkeleri benimsemiş uygulamalar arasından Küçükçekmece Belediyesi’nin ''Küçük Kazanımlar 2011 Projesi'' özel ödüle layık görüldü. “TÜSİAD-TBV 9. eTR Ödülleri” töreninde TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz birer konuşma yaptı.
“Çalışma Azmimiz Artıyor”
Ödülü, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’dan alan Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, eDevlet uygulamaları sayesinde, belediyelerde katılımcılığın ve şeffaflığın artığını belirterek, “Aldığımız bu ödüllerle de, çalışma azmimizi artırıyor” dedi.Türkiye İş Kurumu ve Küçükçekmece Belediye Başkanlığı’nın işbirliği çerçevesinde gerçekleştirdiği, beceri kazandırmayı ve iş edindirmeyi amaçlayan “Küçük Kazanımlar 2011” sertifika programı kapsamında, 25 kursiyer eğitim aldı.
“3 Kurum Onaylı Sertifika”
Eğitimi %90 devamlılık ile tamamlayan kursiyerler, Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı gözetmen öğretmenler nezaretinde yazılı ve uygulamalı sınava tabi tutuldu. Başarılı olan kursiyerlerse, Milli Eğitim Bakanlığı, Türkiye İş Kurumu ve Küçükçekmece Belediye Başkanlığı onaylı sertifika sahibi oldu.  Kursu başarı ile tamamlayan ilk 10 kursiyer Küçükçekmece Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü bünyesinde dijital arşiv hizmetlerini yürütmek amacı ile istihdam edilirken, geri kalan 15 kursiyerde, Türkiye İş Kurumu tarafından, benzer görevlerde değerlendirilmek üzere ilgili firmalara yönlendirildi.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —