Tarih: 01.01.0001 00:00 1143

Engelli çocuklara AKM’de yılbaşı partisi

Büyükçekmece Belediyesi ile İstanbul Arel Üniversite öğrencilerinin 'Bireysel Sorumluluktan Toplumsal Sorumluluğa' adlı proje kapsamında düzenlediği yıl başı partisi AKM Suna Pekuysal gösteri salonunda gerçekleşti.

Engelli çocuklara AKM’de yılbaşı partisi
'Eğlence engel tanımaz!' sloganıyla düzenlenen partiye Büyükçekmece Belediyesi Gökkuşağı Engelli İzci Derneği üyesi 40 engelli çocuk katılarak, yeni yıl coşkusu erkenden kutlandı. Düzenlenen etkinlikte palyaço gösterisi, kostümlü ve tiyatrolu gösterilerde yer aldı. Engelli çocuklar program sonuna kadar sahneden hiç inmeyerek beraberce oynayıp, hep bir ağızdan birbirinden güzel şarkılar söylediler.
Engelli çocuklar için düzenlenen partiye yoğun programından dolayı katılamayan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr.Hasan Akgün’ü temsil eden Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Bayram Ali Üner ile Belediye Meclis Üyesi Ahmet Şahin katıldı. Arel Üniversitesi yönetiminin yanı sıra engelli izci grubu çocuklarının aileleri de partiye katılarak, gönüllerince eğlendiler.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.