Tarih: 01.01.0001 00:00 1210

BALIKÇI KENAN ZİNCİRİNE İKİ HALKA

İstanbul’un ünlü balıkçısı Balıkçı Kenan Restoranları halkasına iki yeni adres daha eklendi. Beylikdüzü Kavaklı ve Yeşilvadi Tesisleri hizmete açılırken, iki yeni adresin müşteri kapasitesi restoranlar arasında en üst seviyede bul

BALIKÇI KENAN ZİNCİRİNE İKİ HALKA
İstanbul’un en eski balık restoranlarından Balıkçı Kenan Restoranlar zincirine iki yeni halka daha eklendi. Beylikdüzü Kavaklı girişi ile Beylikdüzü Yeşilvadi’de hizmete açılan restoranlarda aynı zamanda balık satışları da başladı. Günlük taze balık ve deniz mahsulleri konusunda zengin mönülerle hizmet vermeye başlayan restoranlar, Balıkçı Kenan Restoranlar zinciri halkasının en çok müşteri kapasiteli restoranları sıralamasının başında yer alıyor. Balıkçı Kenan yeni restoranlarda, şehirden uzaklaşmadan, şehir trafiği ve yoğun şehir yaşamının dışına çıkmak isteyenlere özel otantik ve sessiz ortamıyla müşterilerini ağırlıyor. Restoranlarda işletmeye has tatlar aynı kalite ve güvenilirlikte sunuluyor.
 
Özel davetlere de ev sahipliği yapacak
 
Bu arada, Kavaklı ve Yeşilvadi’deki bu yeni iki ayrı tesisin müşteri kapasitesi ise restoranlar arasında en üst seviyede yer alıyor. Toplu rezervasyonlar ve özel davetlere de ev sahipliği yapmaya hazırlanan tesislerin otantik dekore edilen iç ve dış ortamları doğa ile iç içe, balık keyfini yaşayıp vakit geçirmek isteyenlerin birinci adresi olma yolunda. Gerek balık satış tezgahlarında, gerekse de restoran bölümündeki mönü fiyatlarıyla adeta krize de meydan okuyan Balıkçı Kenan Restoranları’nda sezon boyunca bir dizi etkinliğinde gerçekleştirilmesi planlanıyor. 

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.