Tarih: 01.01.0001 00:00 406

Kaynarca, Yılın ilk Ziyaretini Selimpaşa’ya Yaptı!

AK Parti Bölgemiz Milletvekili Tülay Kaynarca, yeni yılın ilk esnaf ziyaretlerini Selimpaşa’da gerçekleştirdi.

Kaynarca, Yılın ilk Ziyaretini Selimpaşa’ya Yaptı!
Seçim sonrası gidemediği Yoğurthane (Hastane) mevkiindeki esnafları ziyaret eden Kaynarca, hem vatandaşların yeni yılını kutladı hem de ülke ve ilçe gündemi hakkında değerlendirmelerde bulundu. AK Parti Bölgemiz Milletvekili Tülay Kaynarca, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Silivri ve İBB Meclis Üyesi Yalçın Yönet, AK Parti Selimpaşa Mahalle Başkanı Mustafa Zorlu ve Mahalle Teşkilatı Yöneticileri ile birlikte Selimpaşa Yoğurthane Mevkii’ndeki işyerlerini ziyaret etti. Yeni yılın ilk esnaf ziyaretinde halkın dilek ve isteklerini dinleyen Kaynarca, hem vatandaşların yeni yılını kutladı hem de ülke ve ilçe gündemi hakkında değerlendirmelerde bulundu.
 
Seçim Mi Olacak?
Milletvekillerinin seçim dönemi ziyaretlerine alışkın olan bazı vatandaşlar, AK Parti Bölgemiz Milletvekili Tülay Kaynarca’nın ziyaretlerinde şaşkınlıklarını gizleyemedi. “5 ay önce seçim yapıldı. Yine seçim mi olacak?” şeklindeki sorularla karşılaşan Kaynarca, “Seçim dönemi her zaman sizin yanınızda olma sözü verdim. Ankara’da meclis çalışmalarından oluşan her boşlukta sizin yanınızda yer alıyorum. Biz seçimden seçime gelen siyasetçilerden değiliz” yanıtını verdi.  

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.