Tarih: 01.01.0001 00:00 2758

Halil Akkanat Lisesinde “Maden” Dönemi Devam

Halil Akkanat Çok Programlı Lisesi Kurucu Müdürü Mustafa Maden Kısa süreli bir aranın ardından, her kademesinde emek verdiği, badanasını elleriyle yaptığı, öğrencileriyle tek tek ilgilendiği okuluna geri döndü.

Halil Akkanat Lisesinde “Maden”  Dönemi Devam
Döndüğünden dolayı duyduğu mutluluğu vurgulayan okul müdürü Mustafa Maden “ Bu Okulun ve yanıbaşımızdaki Zübeyde Hanım İlköğretim Okulunun bulunduğu Arsanın Hibesi olarak Mermereiş Türk Ticaret A.Ş.’ye İlçemiz ve tüm hizmet alanlar adına teşekkür ediyor, bu hibenin ilgili şirketin “bir Eğitim duyarlılığı” olarak değerlendiriyorum. Okulumuz 2003 yılında bu Arsanın Hibesi ile başlamış olup, 9 Eylül 2004 tarihinde açılışı yapılmıştır. Aynı tarih’te görevlendirme kurucu müdürü olduğum bu okulu 17 Ağustos 2004 tarihinde badana boyası yapılırken teslim almış, 12 Eylül 2004 tarihinde 3 Meslek Lisesi bölümü, Yabancı dil ağırlıklı lise ve genel lise olarak 5(beş) ayrı programla 12 Eylül 2004 tarihinde Eğitime açmıştım. Ancak 14 Ekim 2005’de kadromuz bulunduğu okul olan Küçükçekmece Marmara Lisesine döndüm. 10 Ekim 2011 tarihinde okul müdürleri ratosyonu ile kurmak için emek verdiğim okuluma döndüm. Birçok eksiği olduğunu gördüğüm okulumuzun bu eksikliklerini yerel ilişkileri en iyi şekilde kullanarak en kısa sürede tamamlayacağımıza inanıyorum. Bu konuda idareci ve Aile birliğindeki öğretmen arkadaşlarımıza güvenim tamdır.
 “58 Öğretmen ile eğitim veriliyor”
Şu anda okulumuzda 3 Meslek alanı(Muhasebe finansman, Bilişim teknolojileri, Giyim Üretim Teknolojisi) ve genel lise olmak üzere 4(dört) ayrı proğram’da 1920 öğrenci bulunmakta olup 58 öğretmenle eğitim, öğretim verilmektedir. Ben bu gün burada ağırlamaktan onur duyduğum, Yunus MERMERCİ ve Arsa Hibecisi Mermeriş Türk Ticaret A.Ş. Genek Direktörü Oktay AYCENK’in şahsında tüm mermeriş ailesine, okulumuzun binasını yapan Akkanat Holding Yön. Kurulu başkanı Öğretmen Ali AKKANAT’a o dönem Akkanat Sağlık Eğitim Vakfı başkanı olan Emekli Öğretmen Mehmet Ali ÖZKOÇ’a ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.
Yunus Mermerci ile Şirket Genel Direktörü Oktay AYCENK okulda ağırlandı. Okul aile birliğince çiçekle karşılanan hibecilere okul müdürü Mustafa MADEN tarafından plaket verildi. Mermeriş Yönetim Kurulu Üyesi Yunus MERMERCİ, okulun ivedi ihtiyacı olan güvenlik kamera sistemini yaptıracağını belirterek okuldan ayrıldı.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.