Tarih: 16.01.2012 15:53

Mustafa Uçar; Biz Fransız Askeri Değiliz

Facebook Twitter Linked-in

Partinin her kademesinde görev alan, uzun yıllar Teşkilat Başkanlığı, SKM Başkanlığı gibi görevler yapmış olan Mustafa Uçar Mevcut ilçe yönetiminde İlçe Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Musa Kaynar ve Özhan Bırni gibi isimleri de yanına aldı. Gençlik kollarının etkili ismi Samet Öztürk’ün de destek verdiği Uçar’a ayrıca İlçenin eski yöneticilerinden Necmettin Capri, Salih Örsoğlu, Orhan Şahin gibi isimler de destek veriyor. Teşkilat yapısının her kademesinde yer alarak, teşkilatın tamamıyla mesai arkadaşı olarak çalışan Mustafa Uçar teşkilat tabanının desteğini arkasına almış görünüyor.


                Teşkilatın gelecekteki başarılarının önünü açmak için aday olduğunu vurgulayan Uçar “ Biz gelecekte başarısıyla adından sıkça söz ettiren bir teşkilat yapısı oluşturabilmek için aday olduk. Biz Teşkilatını dinleyen, onlara önem veren, önerilerini değerlendiren bir yönetim anlayışı istiyoruz. İnşallah kongre sonrasında İlçe yönetimini aldığımızda, Teşkilatımız ülke çapında rekorlar kıran, özverili çalışmalarıyla parmakla işaret edilen bir teşkilat haline gelecek, asparagas sözlerle işimiz yok, ben ve arkadaşlarım Büyükçekmece’de nelerin başarılabileceğini göstereceğiz” dedi.

                Teşkilat genelinde çıkan dedikodulara da cevap veren Uçar “ Bizim çekileceğimizi söyleyenler şunu bilmiyorlar ki, bizim sözümüz onurumuzdur ve biz onurumuz için yaşarız. Kimileri “seçilseniz bile görevden alırlar” şeklinde konuşarak arkadaşlarımızı yolundan döndürmeye çalışıyor, biz kimiz? ne için çalışıyoruz? Hedeflerimiz neler ki bizi görevden alsınlar? Amacımız partimizin refahı ve Sayın Başbakanımıza söz verdiğimiz gibi 2014’de Büyükçekmeceyi kazanmak. 2. Liste aday çıkarak kazanan bir çok bölgemiz hatta Adana, Trabzon gibi illerimiz var ancak görevden alınmadılar hala görevlerine devam ediyorlar, hatta ikinci dönemlerinde devam eden arkadaşlarımız var” dedi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —