Tarih: 01.01.0001 00:00 1524

Akgün, 2012 Yılının İlk Okul Ziyaretini Gerçekleştirdi

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr.Hasan Akgün 2012 yılında okul ziyaretlerine start vererek Tepecik İlköğretim Okulunu ziyarette bulundu.

Akgün, 2012 Yılının İlk Okul Ziyaretini Gerçekleştirdi
Sabahın erken saatlerinde okul bahçesinde kalabalık bir öğrenci topluluğunun sevgi seliyle karşılanan Başkan Akgün ilk olarak öğretmenler odasında, öğretmenler ile bir araya geldi. Bölgedeki çalışmalar hakkında kısa bir bilgi veren Akgün, Tepecik’te çalışmaların devam ettiğini, Nisan ayı sonlarına doğru çalışmaların tamamlanıp Tepecik’in kusursuz modern bir görünümüne kavuşacağını söyledi. Okul öğretmenlerini belediyenin Kültür Müdürlüğü tarafından düzenlenen faaliyetlerde görmek istediğini ve her yıl ayrı ayrı okulların öğretmen öğrenci ve velilerini Çanakkale’ye götürdüklerini söyleyen Akgün; “Önümüzde ki Mayıs ayının ilk haftasında Tepecik İlköğretim Okulu son sınıf öğrencilerini öğretmenler ve velileri ile birlikte Çanakkale’ye götürmek için şimdiden programımıza aldık, herkesin Çanakkale’yi bir defa da olsa görmesini, o ruhu yaşamasını istiyorum” dedi.

Okul Aile Birliğinin hazırlamış oldukları kahvaltılık yiyeceklerin tadına bakan Başkan Akgün, Tepecik İlköğretim Okul Müdürü Davut Sağsöz’ün okulda ki eksiklikleri kendisine iletmesiyle gereken notları aldırarak sorunların biran evvel çözüleceğini söyledi. Okulun yan kısmında bulunan alanı tetkik eden Akgün buraya güzel bir ana sınıfı yapılması için çalışmalar başlatacağını belirterek; “Çocuklarımızın geleceği her şeyden önemlidir. Bizler çocuklarımızın geleceği için gece-gündüz demeden çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Okulda bulunan bilgisayar sınıfını da ziyaret eden Başkan Akgün, bilgisayar sınıfında bilgisayar olmayışının büyük bir eksiklik olduğunu, yarı yıl tatilinde bu sorunun da çözülerek gereken adette sınıfa bilgisayar alınacağını söyledi. Son olarak okulun çevresini de dolaşan Akgün bahar ayında okul bahçesinin tekrar düzenlenip, peyzaj çalışmalarıyla daha düzenli bir bahçe yapılacağı sözünü şimdiden vermiş oldu.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.