Tarih: 01.01.0001 00:00 349

Son Yolculuğuna Uğurlandı

Akasya Durağı'nın sevilen oyuncusu Evin Esen Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verildi. Kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Akasya Durağı dizisinin Şaziment'i Evin Esen (53) dün Şakirin Camii'nde kılınan ikindi namazının ardın

Son Yolculuğuna Uğurlandı
Esen'in cenazesinde son dizisi 'Akasya Durağı'nın tüm oyuncuları ile çok sayıda sanatçı dostu ve seveni yer aldı. Esen'in eski eşi ve rol arkadaşı Ümit Yesin'in taziyeleri kabul ettiği camii avlusunda set arkadaşlarından Gülay Baltacı ile Aslı Altaylar'ın tabut başında göz yaşlarına hâkim olamadığı görüldü. Türker İnanoğlu ile şarkıcı İbrahim Tatlıses'in çelenk gönderdiği törene Zeki Alasya, Melek Baykal, Aslı Altaylar, Levent Ülgen, Cezmi Baskın, Gülay Baltacı, Onur Şan, Alişan, Pelin Sönmez, Şevket Çoruh'un da aralarında olduğu çok sayıda sanatçı katıldı. Sanatçının cenazesi, kılınan ikindi namazı sonrası Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.