Tarih: 01.01.0001 00:00 1610

Marmara Nakliyeciler Derneği Eğitim Seminerleri Başladı

Marmara Nakliyeciler Derneği Uzun yol şoförlerine kullandıkları araçlar hakkında eğitim seminerleri vermeye başladı.

Marmara Nakliyeciler Derneği Eğitim Seminerleri Başladı

Kullandıkları araçların motor düzenekleri ve çalışma performansları hakkında eğitim alan şoförler, öncelikli olarak Mercedes-Benz kamyonlarında konfor, ekonomi ve güvenlik içerikli eğitim alan uzun yol araç şoförleri Marmara Nakliyeciler Derneğinin başlatmış olduğu eğitim çalışmasından duydukları memnuniyeti dile getirdi.

İlk Eğitim Mercedes-Benz firmasından

Ambarlı Limanı Gümrük binası toplantı ve konferans salonunda gerçekleştirilen eğitim seminerlerinde Marmara Nakliyeciler Derneği Başkanı Hasan Kapar, yapılan çalışmanın önemine değinirken, eğitimin tüm iş kollarında geçerli olduğuna ve bu çalışmanın diğer firmalardan gelecek eğitimciler ile pekiştirileceğini ifade etti. Uluslararası yol güvenliği ve ağır vasıta sürüş teknikleri konularını kapsayan modüllerden oluşan eğitimlerde ilk seminer Mercedes-Benz firmasından gelen uzmanlar tarafından verildi.  

“İşinde profesyonel bir ekiple çalışacağız”

Kapar, Trafikte nasıl davranılacağı ve sürücülerin neler yapması gerektiği konusunda verilecek eğitimlerde, “ Şoför arkadaşlarımıza Mercedes-Benz firması, Türkiye’de trafik kazalarını ve kazaların yol açtığı ölüm ve yaralanmalar ile kazalardan doğan maddi zararı azaltmak, her geçen gün gelişerek görev yapan sürücülerinin standartlarını yükseltmek, araçlarının kullanım maliyetlerini düşürerek daha karlı sonuçlar elde edebilmelerini sağlamak amacı ile “İleri Sürüş Teknikleri Eğitimleri” verilecektir. Uygulamalı olarak araçlarla da eğitime devam eden şoförlerimiz artık daha da bilgilenerek trafik konusunda profesyonelleştilecek, ayrıca soru-cevap şeklinde geçen ve hocalar tarafından verilen dershane eğitiminde başarıları gözlenen arkadaşlarımız işlerini daha bilinçli olarak yapacaklardır” dedi.

Beylikdüzü Haber Merkezi


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.