Tarih: 01.01.0001 00:00 495

Ziya Hoca Tesisleri Gezdi

Türk futbolunun önemli değerlerinden biri olan, Beşiktaş Spor Kulübünün efsane futbolcusu ve bir dönem Trabzon Spor’uda çalıştıran ünlü teknik direktör Ziya Doğan önceki gün Esenyurt’a gelerek Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’n

Ziya Hoca Tesisleri Gezdi
Beşiktaş Spor Kulübünün efsane futbolcularından biri olan ünlü teknik direktör Ziya Doğan, önceki gün Esenyurt İlçesine gelerek başkan Kadıoğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyaret sonrasında Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı ve Esenyurt Belediye Meclis Üyesi Ekrem Görçeker, Esenyurt Belediye Meclis Üyesi ve Başkan Danışmanı Metin Karakoç ünlü hocaya Esenyurt’taki spor tesislerini gezdirdi.
 
Doğan “ Hayranlık duydum”
Esenyurt Hakan Şükür Stadyumu, İnşaası devam eden İncirtepe Stadyum ve Sosyal Tesislerini ve diğer spor komplekslerini ziyaret eden Ziya Doğan Başkan Kadıoğlu’na tesislere hayranlık duyduğunu dile getirdi. Doğan “ Esenyurt’un ismini son dönemde olumlu projeleri ile duymaya başlamıştım. Bu nedenle Belediye Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu’nu ziyaret etmeye karar verdim. Bugüne kısmet oldu. İlçede inanılmaz bir gelişme söz konusu. Özellikle başkanın spor tesislerine verdiği değer beni gerçekten mutlu etti. Sporu ve gençleri önemseyen Belediye Başkanı ve ekibini bir spor adamı olarak kutluyorum” dedi.
 
Kadıoğlu “ Spor hizmetlerine devam” dedi
Ziya Doğan’a ziyareti ve düşüncelerinden dolayı teşekkür eden Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Belediye Başkanı olduğu sürece spor tesislerine önem vereceğini ve ilçeye böyle projeleri kazandırmaya devam edeceğini söyledi. Kadıoğlu, göreve geldiği günden bu yana ilçede sağlıklı ve eğitimli bireylerin yetişmesi için kente yakışan modern ve donanımlı spor tesislerini kazandırdığını belirtti.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.