Tarih: 24.01.2012 11:47

“Münasebetsiz” Kırdı Geçirdi

Facebook Twitter Linked-in

Eleştirmenlerin, sezonun en “ hareketli ve eğlenceli” oyunlarından biri olarak değerlendirdiği oyun, Bahçeşehirliler tarafından da beğeniyle karşılandı.
Kadrosunda; Ödüllü oyuncu Zafer Algöz, Beyazperdeden tiyatroya adım atan Seda Akman, Sinema ve Tiyatro izleyicilerinin yakından tanıdığı Melih Ekener, Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı “Şevko” karakteriyle bilinen Hidayet Erdinç ve rol arkadaşı Kerem Fırtına gibi pek çok ünlü ismin yanı sıra genç yetenek Erkan Pekbay’ın da yer aldığı oyunun, yönetmen koltuğundaysa Çetin Akcan yer almakta.
Bahçeşehir Kültür Sanat Merkezi’nde Bir İlk
Başakşehir Belediye’si tarafından hizmete açılan ve ses getirecek pek çok programa ev sahipliği yapmaya hazır olan Bahçeşehir Kültür Sanat Merkezi, Royal Filarmoni Orkestrası ve Candan Erçetin konserlerinin ardından ilk defa bir tiyatro oyununa ev sahipliği yapmanın heyecanını yaşadı.
2 perdelik güldürüde, tempo hiç düşmezken, seyircilerin kahkahaları adeta oyun boyunca dinmedi. Usta isimlerin güçlü yorumlarıysa, finalde seyircilerin uzun alkışlarıyla taçlandırıldı.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —