Tarih: 01.01.0001 00:00 1303

Trabzonlular “Mustafa UÇAR“ dedi..

Büyükçekmece Trabzonlular Derneği Başkanı Ömer Kaya 'Ak Parti Büyükçekmece İlçe kongresinde hemşehricilige değil, gerçek hizmet alabileceğimiz adaya yani Mustafa Uçar'a destek vereceğiz' dedi.

Trabzonlular “Mustafa UÇAR“ dedi..
 Büyükçekmece Ak Parti İlçe Teşkilatına herşeye rağmen aday olduğunu ve baskılara karşı dik duruşlarından taviz vermeyeceklerini belirten Mustafa Uçar ve ekibine destek devam ediyor. Büyükçekmece Trabzonlular dernek Başkanı Ömer Kaya ' diğer iki aday hemşehrimiz olabilir ancak biz körü körüne siyaset değil, gerçekleri görerek siyaset yapıyoruz. Biz kapısı duvar olan bir ilçe başkanı değil, her zaman ulaşabileceğimiz fikirlerimize önem veren bir başkan istiyoruz. Bu anlamda yaptığımız istişareler sonucunda Trabzonlular olarak Mıstafa Uçar'a destek verme kararı aldık. 

Biliyoruz ki Mustafa Uçar'ın başkanlığında oluşacak yönetim bizi yanlızca seçimden seçime değil, her gün dinleyecek. Biz gerçekten inandığımız ve güvendiğimiz adayın yanındayız' dedi. 

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.