Tarih: 01.01.0001 00:00 505

Vali Mutlu: En büyük güç ve sermaye; birlik, beraberlik”

İstanbul Organize Sanayi Bölgesi (İOSB) 4. Olağan Kongresi, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’nun katılımı ile gerçekleşti.

Vali Mutlu: En büyük güç ve sermaye; birlik, beraberlik”
İOSB Müteşebbis Heyeti Başkanı ve Yönetim Kurulu Başkanı olan İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’nun da yer aldığı kongre, İOSB Başkanlık binasında gerçekleşti.
İOSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Nihat Tunalı’nın ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nin güven tazelediği 4. Olağan Kongre’de bir konuşma gerçekleştiren Vali Mutlu, sanayi üretiminin ülkemizin gücü olduğunu, sanayi olmadan, üretim olmadan ekonominin zayıf kalacağını belirterek şunları söyledi:
“Arzu ediyoruz ki; bu devlet, bu millet, Cumhuriyetimizin 100.yılında ekonomik açıdan dünyada en güçlü ülkelerden biri olsun. İstanbul’un farklı alanlarından buralara geldiniz, güçlendiniz. Yurtdışına ihracat yapıyor, bizlere gurur ve güç veriyorsunuz. Bize gücü veren sanayicilerimize teşekkür ediyorum.”
“En büyük güç; birlik ve beraberlik”
İstanbul’da göreve başladığı günden beri İOSB’un yaptığı çalışmaları takip ettiğini aktaran Vali Mutlu, “Bir şeye ihtiyacımız var. En büyük gücün ve sermayenin birlik ve beraberlik olduğunu unutmamamız gerekiyor. Bütün attığımız adımların bu idealde olması gerekiyor. Burada seçilecek yeni yönetimin birlik ve beraberlik içinde olmasını diliyorum. Bugüne kadar çalışan tüm arkadaşlarımızı kutluyorum. Sanayicilerimizin elektriğinden eğitimine kadar tüm ihtiyaçları ile ilgileniliyor. 30 bin iş yeri, 300 bin kadar çalışanı ile bizlere güç veriyorsunuz. Ben inanıyorum ki önümüzdeki dönemlerde de başarılı işler yapacaksınız. Çalışmak bizim hedefimiz. Daha fazla güçlenmek kazanmak ve ülkemize faydalı olmak zorundayız. Bu yüzden daha da gayretli olmamız gerekiyor. Ben şahsım olarak tüm yönetime teşekkür ediyor, ülkemiz adına hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.
ESKOOP Başkanı Yusuf Akgün’ün Divan Başkanlığı’nı yaptığı kongrede Müteşebbis Heyeti devam kararı alırken Yönetim Kurulu Başkan Vekili Nihat Tunalı ve Yönetim Kurulu Üyeleri görevlerine devam ederek güven tazeledi.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.