Tarih: 01.01.0001 00:00 490

Akgün’den Bir Anaokulu Daha!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, eğitim öncesi anaokulları ve kreşlerin ülke genelinde yaygınlaştırılması gerektiğini savundu…

Akgün’den Bir Anaokulu Daha!
Geçtiğimiz hafta Tepecik İlköğretim Okulu’nda veliler ve okul idarecilerinin anaokulu isteklerini gere çevirmeyerek söz veren Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, dün verdiği sözü yerine getirerek anaokulunun yapımını başlattı.
Tepecik İlköğretim Okulu’nun yan tarafında ki harabe binanın yıkılarak yerine modern teknolojik donanımlara sahip bir anaokulunun yapımı için talimat veren Başkan Akgün; “ Genç neslin batılı akranlarıyla eğitim başta olmak üzere her konuda daha iyi rekabet edebilmesinin tek yolu kaliteli bir eğitim alması ile mümkün olur.   Eğitim hayırseverlerimiz ile milli eğitime yeni yeni okullar kazandırarak gençlerimizin önünü bu konuda açmış olacağız” dedi.
 Dört derslikli yapılacak okulun en kısa zamanda tamamlayacaklarını vurgulayan Başkan Akgün,” Eğitime yapılan yatırım ülkemizin geleceğine yapılan yatırımdır. Güçlü bir Türkiye için okul yapmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.