Tarih: 01.01.0001 00:00 630

Büyükçekmece Basketbol Spor Fırtına Estirmeye Devam Ediyor

EBBL’ de (erkekler bölgesel basketbol ligi ) 81 takımla başlayan mücadelede, ilk 36 takım arasına girerek, 3.lige yükselen Büyükçekmece Basketbol takımı fırtına estirmeye devam ediyor.

Büyükçekmece Basketbol Spor Fırtına Estirmeye Devam Ediyor
Hafta sonu Gazanfer Bilge spor salonunda ev sahipliği yapan Büyükçekmece Basketbolspor, Trakya Ergene basketbol takımını 83-71 yenerek zaferlerine zafer eklediler.
Basketbol severlerin tam destek gösterdiği karşılamaya Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’de destek vererek, takımı yalnız bırakmadı.
Basketbol takımının gidişatından çok memnun olduğunu belirten Başkan Akgün; “Bu güne kadar bizlere mağlubiyet yaşatmayan ve Büyükçekmece’yi basketbolda da başarıyla adını duyuran Büyükçekmece Basketbol takımı yönetimine ve basketbolculara başarılar diliyorum. Bizler bu dev adamları desteğimizle onurlandırmalı ve her zaman yanlarında olmalıyız. Çünkü onlar Büyükçekmece’yi temsil ediyorlar” dedi.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.