Tarih: 07.02.2012 10:05

Akgün Geleneksel Esnaf Gezilerine Başladı

Facebook Twitter Linked-in

Soğuk havaya aldırış etmeden Büyükçekmece esnafını tek tek gezen Başkan Akgün, esnafla bire bir sohbet ederek, esnafın istek ve şikayetlerini dinleme fırsatı buldu. Büyükçekmece’nin tarihi eserlerinin yanı sıra  doğal güzelliğinin fotoğraflarıyla süslenmiş olan Büyükçekmece takvimi esnaf tarafından tam not alırken iş yerlerinin baş köşelerine  asıldı.
 
Belediye olarak yaklaşık 50 bin adet takvim bastırdıklarını belirten Başkan Akgün; oluşturdukları ekipler sayesinde ilçe genelindeki tüm ev ve iş yerlerine dağıttıklarını söyledi. Dağıtılan takvimleri ilçe halkını çok beğendiğini anlatan Akgün, ‘Takvimde kullanılan fotoğraflar Büyükçekmece’nin  tarihi ve tabii güzelliğinin yanı sıra kültürel etkinliklerle Türkiyenin en güzel şehirlerinden biri olduğunu gösteriyor” dedi.
 
Akgün, Hayvan sevgisini bir kez daha gösterdi
Akgün gezisi esnasında soğuktan üşümüş, karnı aç olan sokak köpeğini görünce örnek bir davranış sergileyerek almış olduğu yiyecekle köpeğin karnını doyurdu.Akgün’ün esnaf gezisinde kendisine Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Bayraktar Belediye Meclis Üyeleri Ahmet Şahin, Ahmet Atalay, Ersel Yazıcı, Emine Demirci, Mustafa Yazıcı da eşlik etti.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —