Tarih: 15.02.2012 13:04

Esenyurt Heyeti Kars Standında

Facebook Twitter Linked-in

Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş’un da katıldığı Kars standında renkli görüntüler dikkat çekti.
 
Meclis üyeleri baba ocağı Kars’ı yalnız bırakmadı
Doğal, kültürel ve tarihi zenginliklerini tanıtarak bölgelerinin turizm potansiyelini açığa çıkarmak isteyen bölgesel kalkınma ajansları illerin tanıtıldığı stantlarda belediye başkanlarında bulunduğu Tüyap EMITT turizm fuarında Kars standı ziyaretçi akınına uğradı.
Esenyurt belediyesi Kars ve Ardahanlı meclis üyeleri Gürbüz Süleymanoğlu, Metin Karakoç, Serkan Kara, Şemsettin Şimşek ve Efrail Çiftçi Kars standını ziyaret ederek hemşerilerini yalnız tanıtım için destek oldular.
 
Kars ve Sarıkamış standını gezen Esenyurt grubunu, Kars vali yardımcısı Ünal Coşkun, Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş ve Sarıkamış Belediye Başkanı İlhan Özbilen karşıladı. AK Parti Kars milletvekilleri Prof Dr. Yunus Kılıç ve Ahmet Arslan da Kars standını gezerek vatandaşlar ziyaret eden vatandaşlar ile sohbet etti..
 
Yöresel lezzetler tadıldı
AK Parti Kars milletvekilleri ve Esenyurt Belediyesi Kars ve Ardahanlı meclis üyeleri memleketlerinin yöresel lezzetlerini tattı. Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, Kars milletvekilleri ve Esenyurt Belediyesi meclis üyeleriyle beraber yöresel türküler eşliğinde halay çekilmesi, ziyaretçiler tarafından büyük alkış aldı.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —