Tarih: 01.01.0001 00:00 687

Miniklere Kitap Böyle Sevdiriliyor

Miniklere kitap okuma alışkanlığı edindirmek ve kütüphaneyi sevdirmek için farklı bir proje başlatıldı. Haftanın belli günlerinde kütüphanede anaokulu öğrencileri için masal okuma saati düzenleniyor.

Miniklere Kitap Böyle Sevdiriliyor
Bağcılar Belediyesi Kültür Merkezi Kütüphanesi'nde farklı bir proje başlatıldı. Kütüphane görevlileri, haftanın belli günlerinde ilçede eğitim veren anaokulu öğrencilerine kütüphanede masal okuma saatleri düzenliyor.Kitap ve kütüphaneye ilginin artırılmasının hedeflendiği çalışmada, kitap okunurken, miniklere kitabın resimleri izlettiriliyor. Etkinliğin ardından ise soru cevap bölümü düzenleniyor ve masalın daha iyi anlaşılması sağlanıyor.
Program kapsamında, etkinliğe katılan anaokulu öğrencilerine çocuk dergileri ve kitapları hediye ediliyor.
Daha eğitimli bir gelecek hedeflediklerini ifade eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, 'Belediye olarak, bunun için çalışıyoruz ve önemli eğitim yatırımları yapıyoruz. Masal Okuma Saati etkinliğimiz de eğitime vermiş olduğumuz önemin sadece küçük bir bölümünü oluşturuyor' dedi.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.