Tarih: 15.02.2012 13:34

EMİTT 2012 Fuarın da Büyükçekmece Belediyesi İlgi Odağı Oldu

Facebook Twitter Linked-in

Her yıl 60’ın üzerinde ülkeyi İstanbul’da buluşturan dünyanın en büyük 5. turizm fuarı EMITT’te, her sene olduğu gibi bu yılda ev sahipliği yapan Büyükçekmece Belediyesinin standına katılımcıların ve halkın yoğun ilgisi oldu.
Şehircilik estetiğini fuara taşımasından dolayı başta çeşitli ülkelerden gelen bakanlar olmak üzere Büyükçekmece Belediyesi standı, belediye başkanları ve halkın yoğun ziyaretçi akınına uğradı.
11 Salon ve 65.000 m² lik alanda 60’ın üzerinde yerli ve yabancı katılımcıların ağırlandığı 2012 Emitt fuarında, Başkan Akgün başta KKTC, Foça, Uşak, İsparta, Mardin, Midyat, Sakarya, Sivas, Burhaniye, Artvin, Diyarbakır olmak üzere 11 salonda çok sayıda standı gezerek Belediye Başkanlarıyla bir araya geldi.
Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nin Büyükçekmece sınırları içinde yer almasından dolayı fuarda yer alan bütün belediyelerin yerli ve yabancı katılımcıların Büyükçekmece Belediyesinin misafirleri olduklarına dikkat çeken Başkan Akgün; “Fuar alanında konuklarımızın yaşayacağı her türlü sorunu çözmek onların rahatlıklarını sağlamak fuar yönetimi kadar bizimde görevimiz. Hemen hemen her salonu dolaştım. Belediye başkanları ile sohbet ederek karşılıklı birçok çalışmamızı paylaşma imkânımız oldu. 2012 Emit Fuarı’da, diğer geçen fuarlar gibi çok güzel ve yoğun geçti. Ayrıca konuklarımızı buradan mutlu bir şekilde uğurladığımıza inanıyorum” dedi.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —