Tarih: 01.01.0001 00:00 486

Ardahan Kültür Evi

Ardahan Kültür Evi, bu yıl 16’ncısı düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda Ardahan’ın tanıtımına büyük katkı sundu. Bu yıl EMİTT fuarına ilk defa katılan Ardahan’ın tanıtımına katkı sunan Ardahan K?

Ardahan Kültür Evi
Yaptığı başarılı tanıtım çalışmalarına bir yenisini ekleyen Ardahan Kültür Evi, Dünya’nın en büyük 5’inci fuarı olan EMİTT’e de damgasını vurdu. Ardahan’ın tanıtımı için dur durak bilmeden çalışan Ardahan Kültür Evi yöneticileri, çalışmalarıyla takdir topladı. Dünya’nın önde gelen turizm otoritelerini ve 60’a yakın ülkenin yanı sıra Türkiye’nin dört bir tarafından gelen katılımcılara ev sahipliği yapan EMİTT fuarı, Beylikdüzü TÜYAP fuar merkezinde ziyaretçilerine kapılarını açtı. Ardahan’ın tanıtım çalışmalarına katılan Ardahan Kültür Evi ise Ardahan’ın turizm duraklarının yanı sıra; aşıkların ve ozanların eşliğinde kaz, bal, kaşar, çeçil peyniri, Posof elması, kete ve diğer ürünlerin tanıtımını yaptı.
 
Dağ, hemşerilerini desteğe çağırdı
Bu yıl ilk defa kurulan Ardahan standını yalnız bırakmayan Ardahan Kültür Evi yöneticileri, EMİTT fuarını Ardahan’ın tanıtımı için iyi bir fırsat olarak nitelendirdiler. Kültür Evi Başkanı Tuncer Dağ, kültürlerin kaynaşması adına fuarın önemli katkı sunduğunu ifade etti. Başkan Dağ fuara artan ilgiye dikkat çekerek; EMİTT bu yıl her zamankinden daha büyük bir ilgiyle devam ediyor. Bu ilk defa stant kuran Ardahan için sevindiricidir. Ardahanlı olarak kültürümüzü Dünya’ya tanıtmak adına bu tarz etkinliklerde bulunmalı ve destek sunmalıyız. Hemşerilerimiz de bu konuda sağduyulu olmalı” ifadelerini kullandı.
 
Ardahan kaz’ı ilgi odağı oldu
Ulusal ve Uluslar arası Medya’nın yoğun ilgi gösterdiği fuar’da, stantlardan yörelere özgü lezzetler de tanıtıldı. Bu lezzetler arasında Ardahan’ın meşhur kaz etti de ilgi odağı olan yiyecekler arasında yer aldı. Ardahan standını ziyaret edenler arasında Esenyurt Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda Esenyurtlu işadamı vardı.  
 

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.