Tarih: 15.02.2012 13:50

Esenyurt’lu Gençler Hz. Muhammed (S.A.V)’İ Andı

Facebook Twitter Linked-in

Esenyurt Kültür Merkezinde düzenlenen programa Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt Müftüsü Dr. Mehmet Müftüoğlu, Belediye Meclis üyeleri, İmam Hatip lisesi müdürü Musa Salihoğlu,Ak parti Esenyurt İlçe yönetimi,Cami dernekleri,Esgem üyeleri, ve çok sayıda vatandaş katıldı. Esenyurt imam Hatip Lisesinin seslendirdiği ilahiler ile başlayan programda ESGEM tiyatro ekibi, Hz. Muhammed’in hayatını sergiledikleri oyunda, ilahiler eşliğinde anlatımlı tiyatro gösterisi gerçekleştirdi.
 
Hz. Muhammed (S.A.V)’in hayatı ve güzel ahlakının işlendiği tiyatro gösterisi ESGEM’li gençler tarafından Esenyurt Belediyesi Kültür Merkezinde Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun da katıldığı programa binlerce Esenyurtlu vatandaş ilgi gösterdi.
Bünyesinde 7900 üyesi bulunan ESGEM (Esenyurt Gençlik ve Eğitim Merkezi), yaptığı kültürel etkinliklere bir yenisini daha ekleyerek izleyicilerden büyük alkış aldı.
 
Kadıoğlu “Gençlerimizi tebrik ediyorum”
Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ESGEM ‘li gençlerin sergilediği performansı çok beğendiğini ifade etti. Başkan Kadıoğlu “Gelmiş geçmiş insanların en yücesi Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’i her zaman anmalıyız. Dünya meşguliyetine kapılarak, Hz. Peygamber efendimizi unutmamalıyız. Ve onun gösterdiği yoldan ilerlemeliyiz. Gençlerimizi tebrik ediyorum onlara destek olarak, sürekli faydalı işlerde bulunmaları için ufuklarını açmalıyız.7900 üyesi olan ESGEM (Esenyurt Gençlik ve Eğitim Merkezi),i tebrik ediyorum” dedi.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —