Tarih: 01.01.0001 00:00 785

Aziz Yeniay, Başkanları Ağırladı!

Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, 3. Bölge Belediye Başkanlarını davet ederek ilçede devam eden ve tamamlanan projeleri yerinde tanıttı. Konuk başkanlar kültür ve sanat merkezlerini, bilgi evlerini, belediye anaokulunu ve inşaat?

Aziz Yeniay, Başkanları Ağırladı!
Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay tarafından organize edilen toplantıya Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı ve Küçükçekmece AK Parti İlçe Başkanı Temel Karadeniz katıldı. Aziz Yeniay ile birlikte ilçede yapımı süren ve tamamlanmış projeleri gezen belediye başkanları, özellikle Cennet ve Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezine hayran kaldı.Başkan Aziz Yeniay konuklarına önce eğitime yeni başlanan Belediye Anaokulu'nu gezdirdi. Ardından Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi, bilgi evleri, inşaatına başlanan Küçükçekmece Arena ve yeni belediye binası sahalarını gezdirdi.
Yeniay’ı Tebrik Ettiler
Aziz Yeniay yapımı tamamlanan yatırımlar hakkında ayrıntılı bilgi verirken, özellikle 40 bin kapasiteli Küçükçekmece Arena gösteri merkezinin sadece Küçükçekmece'de değil, İstanbul'da düzenlenecek büyük organizasyonlarda ev sahipliği yapılacağını söyledi. Başkan Yeniay, Türkiye'de bir ilk olacak yeni belediye binasının kendi enerjisini üretecek bir sistemi olacağını, doğa dostu özelliğiyle de farklı bir kamu binası olarak hizmet vereceğini ifade etti.Yeniay konuklarını gezdirdikten sonra Cennet Kültür ve Sanat Merkezi'nde bir akşam yemeği verdi. Yemek sonrası Başkan Yeniay, konuk başkanlara sinevizyon gösterisiyle birlikte Küçükçekmece'de yapılan yatırımları ve planlanan projeleri detaylarıyla anlattı.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.