Tarih: 01.01.0001 00:00 549

Bozkuş, Kadıoğlu’nu Ziyater Etti

Dünyanın en büyük 5. turizm fuarı olan EMITT illerin tanıtım fuarına katılan Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş’u Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu makamında ağırladı.

Bozkuş, Kadıoğlu’nu Ziyater Etti
Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, ziyaretine geldiği EMITT Turizm fuarının Kars satandını ziyareti ardından Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nuda ziyaret ederek Kars’ı anlatan kitap hediye etti. Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş’un Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nu ziyaretinde Başkan Yardımcısı Gürbüz Süleymanoğlu, Meclis üyeleri Metin Karakoç, Şemsettin Şimşek, Serkan Kara’da hazır bulundu. Nevzat Bozkuş, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun Kars’ta ve Esenyurt’ta hemşehrileri için yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, bu ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade ederek, Esenyurt’ta yaptığı çalışmaları anlattı.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.